Waarom zou je voor Florijn kiezen?

Van al onze experts weten we wie ze zijn, wat ze kunnen, wanneer ze op hun best zijn. En dat maakt dat wij altijd de juiste match weten te maken.

Barentszplein

Er is genoeg keuze. Waarom zou je voor Florijn kiezen? Bij Florijn weet je zeker dat alles goed komt. Wat je vraag ook is. We zijn vooral goed in het bouwen van Business Tools, van groot tot klein, van eenvoudig tot complex. Als uw bedrijfsproces er maar baat bij heeft. Want daar gaan we eerst naar kijken. Of we je probleem echt kunnen oplossen. Of dat er misschien een andere vraag onder zit waar we eerst naar moeten kijken.

 

Wij hebben een grote groep gecommitteerde professionals om ons heen, die al jaren voor ons werken en die inmiddels “part of” de Florijn Familie zijn geworden. En dat is fijn, want dan weten we precies wie we aan wie en waar aan koppelen. En omdat ons initiële proces van doorvragen zeer uitgebreid is en we jou een beetje hebben leren kennen, kijken we ook naar de interpersoonlijke klik, met andere woorden: of iemand past bij jullie organisatie.

Nog 4 extra redenen om voor Florijn te kiezen:

 

– Als je het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen

Wij komen altijd onze beloftes na. Omdat we niet heel groot zijn, lukt ons dat keer op keer. Ons bedrijf is groot genoeg om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en de broodnodige flexibiliteit.

– Kennis van jouw markt

Los van het feit dat we in heel veel branches inmiddels kennis hebben opgedaan, verdiepen we ons altijd in de opdrachtgever en de specifieke situatie. Technologie is voor ons niet een doel op zich, maar een tool om jouw bedrijf te innoveren.

– Als je gegarandeerd resultaat wilt. En dat wil je. Als het om complexe en bedrijfskritische softwareproblemen gaat, maar ook voor de kleinere oplossingen

Voor beide wil je natuurlijk de perfecte oplossing. Bij Florijn ben je aan het juiste adres. Er is een reden dat we vaak worden ingeschakeld wanneer projecten te complex blijken te zijn of wanneer ze fout gaan.

– Als je ook in een slecht economisch klimaat op je leverancier wilt kunnen vertrouwen

De wereld, en daarmee de economie, ziet zich geconfronteerd met een aantal forse uitdagingen en veel collega’s vallen om. Maar Florijn staat sinds de oprichting in 1998 in het zwart. En behaalde resultaten zijn volgens sommigen geen garantie voor de toekomst, maar bij ons wel. Daarvan zijn we overtuigd.

Heb je nu een vraag en wil
je snel een antwoord?

  • Omschrijf dan hier je probleem.
  • Wij reageren binnen een uur.
Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail