Webplatform op maat.

Jouw software, jouw eigendom

Webplatform op maat

Een webplatform is een digitale ruimte, helemaal ingericht om op samen te werken met leveranciers, klanten en medewerkers. Het is een digitale weerspiegeling van de manier waarop jullie je bedrijfsprocessen hebben ingericht. Beter nog, want alle verouderde structuren en ‘zo doen we het nu eenmaal’ zijn onder de loep genomen en kritisch bekeken, alvorens het een plek krijgt in het nieuwe systeem.

Het webplatform wordt gebouwd in samenspraak met alle verschillende gebruikers(groepen), zodat processen sneller en efficiënter verlopen. Je kan het zien als een digitale vertaling van de bedrijfsvoering. Alle processen kunnen erop worden uitgevoerd. En omdat het geautomatiseerd is, wordt de samenwerking, afstemming, inkoop, verkoop, facturering, urenregistratie enzovoorts enzovoorts enorm veel efficiënter ingericht, waardoor er automatisch minder fouten gemaakt kunnen worden. We hosten het op Amazon, zodat jouw applicatie maximaal presteert, 24/7.

Iedereen kan code schrijven, maar een goede webapplicatie vraagt om zoveel meer dan dat. Het vereist optimale procesbeheersing, plus de juiste combinatie van specialisten.

Een webapplicatie door Florijn-specialisten gebouwd, betekent:

Binnen enkele weken live

Onze software is voor een belangrijk deel al gebouwd. De basis ligt er al. Nu alleen nog jullie bedrijfsspecifieke kenmerken. Samen kijken we naar wat jullie willen, hoe jullie bedrijfsprocessen in elkaar steken, wat er nog slimmer kan en hoe de te ontwikkelen schermen eruit moeten komen te zien. Dat koppelen we terug naar onze programmeurs en binnen een paar weken kan je er mee werken.

Goedkoper dan standaardsoftware

Omdat de basis er al ligt, kunnen wij goedkoper bouwen. Je betaalt daarom ook eenmalig een vaste prijs. Geen jarenlange contractkosten of terugkerende abonnementskosten. En ook geen periodieke verhogingen. Daarvoor krijgt je ons basispakket en alles wat niet standaard is, maar wel nodig voor jullie. De basis bestaat uit features als beveiliging, chatbots, multi langual opties etc. Wat er bij komt, bepaal jij.

 

In volledig eigendom

Je krijgt het volledige eigendom over je eigen maatwerksoftware. Je kunt het daarna nog laten aanpassen. Ook door een andere partij dan Florijn of door een freelancer. Je kunt het zelfs doorverkopen als je dat zou willen. We hebben meerdere klanten die van hun eigen maatwerksoftware een verdienmodel hebben gemaakt!

 

Vele klanten gingen je al voor. Zij lieten een webapplicatie op maat bouwen. Vaak omdat ze een Access Database ontgroeid waren of omdat het standaard ERP-systeem of financiële ondersteuning niet meer voldeed. Wij ontwikkelden iets geheel nieuws of we bouwden voort op bestaande systemen. Net wat nodig was.

Klik hier voor klantvoorbeelden
   Het probleem

In deze fase focussen we echt alleen op het “probleem”. Waar loopt het proces niet lekker, wat kan er vlotgetrokken worden? Het gaat hier nog puur om functionaliteit, een inventarisatie van wat er nodig en gewenst is, de technische oplossing komt later.

 

  Business Analyse

Daarna zetten we een van onze business analisten in. Die maken een analyse van de huidige processen en de gewenste toekomst, in combinatie met jullie bedrijfsdoelstellingen. Het resultaat is een glasheldere en scherpe aanbieding met impactanalyses van doorlooptijd en budget. Inclusief de begeleidingsuren, die we van jou verwachten. Maatsoftware is teamwork tenslotte.

 Sprints

Wij werken in sprints. Waarbij iedere sprint nieuwe ontwikkelingen bevat, maar ook, op basis van jouw review, aanpassingen van eerdere sprints. Deze scrum-agile methode zorgt voor een hoge succesfactor, houdt de kosten laag en realiseert een snelle go-live van de nieuwe applicatie.

 Applicatiemanagement

Als ondernemend partner doen wij er alles aan om de kwaliteit van jouw applicatie blijvend te waarborgen. Met applicatiemanagement kies je met een vast bedrag per jaar voor maximale zekerheid.  Je verzekert jezelf van nieuwe updates en het 24/7 monitoren van de functionaliteit van jouw applicatie. We staan altijd klaar om eventuele problemen direct op te lossen.

 Evaluatie

De markt verandert continu, klanten stellen steeds hogere eisen en hebben meer verwachtingen. En de concurrentie zit ook zeker niet stil. Daarnaast blijven de technologische vernieuwingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom blijven we constant in contact: ben je nog tevreden over de resultaten of is het inmiddels tijd voor een nieuwe business analyse, doelstellingen of verbeterde oplossingen?

Een eigen unieke webapplicatie op maat, standaard geleverd met basisfeatures.

Een webportaal brengt al je bedrijfsprocessen samen. Denk aan een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem, waar al je logistieke, financiële en andere bedrijfsspecifieke data op samenkomen. Met (mogelijk) verschillende portals, ontmoeten jij en je medewerkers je klanten en leveranciers online.

Samen met onze partner EndroïT bouwen wij webapplicaties op maat. Daarin gaan wij een stap verder dan gebruikelijk en bouwen alles wat jij nodig hebt bovenop de features die er standaard inzitten. Dat zijn bijvoorbeeld:

CRM, AVG-provabilty, chatfuncties voor alle onderdelen, multilanguage opties.

En als het nodig is bouwen we het portaal je huidige Access-systeem. Maatwerk dus, maar dan voor een kant-en-klaar-prijs. Geen licentie, maar bedrijfsunieke software, waarmee jij je concurrentie altijd een stap voor bent.

Download de brochure hier

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw IT-project tot leven te brengen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Florijn App & Web Solutions.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail