Excel Programmeur inhuren?

Onze VBA-professionals kunnen lezen en schrijven met Excel

 

 

Excel programmeur

Op zoek naar een professionele Excel Specialist om Excel-werkzaamheden te vereenvoudigen of uit te breiden? Wij bieden deskundige ondersteuning. Of het nu gaat om het aanpassen van bestaande Excel-sheets, het ontwikkelen van complexe gegevenskoppelingen, opstellen van cruciale managementrapportages of het creëren van uitgebreide dashboards. Met onze expertise in Excel optimaliseren wij bedrijfsprocessen en voorzien we het management van tools die nodig zijn om effectieve beslissingen te nemen.

excel programmeur

Onze Excel programmeurs helpen je o.a. met

Support op Excel

Soms heb je gewoon even hulp van een professional nodig. Omdat je geen tijd hebt of omdat het buiten jouw vakgebied ligt.

Of misschien wil je iets bijbouwen in je huidige applicatie. Hoe dan ook, in alle gevallen staan we voor je klaar. Ook als het iets kleins is.

Ombouwen naar webportaal

Als veel bedrijfskritische gegevens in Excel staan, kan het zinvol zijn om over te gaan naar een veilig en professioneel webportaal.

We kijken eerst samen wat er precies nodig is om vervolgens een zo optimaal mogelijke applicatie te bouwen.

Nieuwe applicatie bouwen

Of je wilt iets helemaal nieuws, omdat je bedacht hebt hoe jouw processen nog veel beter kunnen presteren. Onze Excel Programmeurs begeleiden de ontwikkeling van jouw applicatie van begin tot eind.

Eerst maken we samen een prototype, dat daarna in korte sprints van (meestal) twee weken wordt gebouwd.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Klaar om jouw Excel vraagstuk te tackelen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail