Florijn professionaliseert Access Applicaties

Lees hier onder hoe we dat voor Essilor hebben gedaan.

Kiezen voor Essilor is kiezen voor een betrokken merk

Essilor is wereldwijd marktleider in het ontwerpen, produceren en distribueren van ooglenzen, monturen en zonnebrillen. En met hun nieuwe technologieën de drijvende kracht achter de transformatie die momenteel plaatsvindt binnen de brillen- en oogverzorgingsindustrie.

Essilor is een open netwerkbedrijf. Het biedt belanghebbenden in de sector in meer dan 150 landen toegang tot een wereldwijd platform. Hierop vind je geavanceerde oplossingen en digitale diensten op het gebied van gezichtsverzorging en verschillende iconische merken.

Als je Access Applicaties cruciaal zijn

Om dit open netwerk te ondersteunen, maakte Essilor gebruik van essentiële Access databases.

En dat functioneerde allemaal uitstekend, toen er nog iemand was die de applicaties beheerde en onderhield. Want bij databases is het beheer en onderhoud ervan van cruciaal belang. Dit werd ook duidelijk voor Essilor, toen de toenmalige beheerder en ontwikkelaar van de MS Access applicaties bij het bedrijf wegging. Hij liet tientallen verschillende MS Access applicaties, waar het hele bedrijf op leunde, zowel bij de financiële afdelingen als het magazijn en de orderverwerking.

 

Florijn professionaliseert Access Applicaties

Maar Florijn zou Florijn niet zijn als we daar niet iets op zouden bedenken. Alle databases werden nagelopen, geüpdate en gemoderniseerd. Nieuwe applicaties werden bij- en ingebouwd, oude werden of herzien of afgebroken.

Het was een aanzienlijke klus voor onze Accessprofessional, maar uiteindelijk zijn alle cruciale processen overgezet naar geautomatiseerde financiële- en orderverwerkingssystemen en draait het platform weer op volle toeren.

Wil jij ook je Access Applicatie laten professionaliseren?

Wij denken graag met je mee.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail