Power BI programmeur inhuren?

Ontdek je potentieel in data

Power BI Programmeur

Power BI is een krachtige ontsluiter van data. Het verbindt verschillende bronnen binnen (en buiten) je organisatie en maakt daar heldere visuele informatie van. En juist daardoor geven deze dashboards je inzichten die anders ongezien  zouden blijven. Door gegevensbronnen te combineren en tegen elkaar uit te zetten, kom je tot andere en verdraaid heldere conclusies. Dan kan je pas echt gefundeerde beslissingen nemen.

Bedrijven gebruiken vaak veel minder data dan dat er tot hun beschikking staat. En uit de gegevens die ze hebben, halen ze maar een fractie van de informatie die er in besloten ligt. En dat vinden wij doodzonde.

Power BI Dashboards laten maken door Florijn Power BI Programmeurs

Waar helpen onze Power BI programmeurs je mee?

Power BI Desktop

Een gratis toepassing waarin al het programmeerwerk wordt gedaan en waarmee (lokaal) prachtige en krachtige dashboards gemaakt kunnen worden. Data wordt direct gekoppeld en ontsloten op de voor jou meest zinvolle en praktische manier.

Software as a Service

Een Power BI SaaS-toepassing (Software as a Service) die al het desktopwerk naar de cloud overzet. Daarmee is de informatie waar jij en je collega’s beslissingen op baseren, altijd real time en up-to-date en weet je zeker dat jullie over dezelfde informatie beschikken.

Large Corporates

Power BI wordt geleverd met een overvloed aan ingebouwde tools en componenten, speciaal voor gegevensanalyse, visualisatie en rapportgeneratie. Onze doorgewinterde Power BI Consultants ontwikkelen samen met jou de architectuur van de software, waarna ons specialistenteam het voor je bouwt.

Een kleine greep uit onze projecten:

 

Geen bericht categorieën geselecteerd.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Klaar om jouw Power BI vraagstuk te tackelen? Neem vandaag nog contact met ons op.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail