Timesheet Converter op maat gemaakt

voor GEA Group

Timesheet Converter GEA Group

Timesheet Converter

Arbeidstijd wordt vaak in uren en minuten geregistreerd. Maar dat is niet per definitie het formaat waarmee lonen berekend worden. Om dit proces soepel te laten verlopen, is de Timesheet Converter ontwikkeld. Deze tool voert deze berekening uit en neemt zo heel wat werk uit handen.

Timesheet Converter

Van uren- naar salarisverwerkingssysteem

Omdat bij de GEA Group de export vanuit het ureninvoersysteem niet direct geschikt was voor import in het salarisverwerkingssysteem, was er behoefte aan een Timesheet Converter. Deze MS Excel Tool moet de data vanuit het urensysteem omvormen en opslaan als csv-file, zodat het geïmporteerd kan worden in het salarisverwerkingssysteem. Er was al een begin gemaakt met de tool, maar de betreffende ZZP’er heeft deze door persoonlijke omstandigheden niet kunnen afronden.

GEA Group Dairy

De GEA Group

De GEA Group is een technologisch conglomeraat, dat zich richt op mechanische engineering, zoals procestechnologieën en componenten. Het is een van de grootste leveranciers voor de voedselverwerkende industrie en een breed scala aan andere verwerkende industrieën. De holding van de GEA Group is gevestigd in Düsseldorf in Duitsland. De groep bestaat uit 250 bedrijven, verspreid over 50 landen wereldwijd.

excel tool timesheet converter

Onze oplossing

Na analyse van de reeds opgezette basis hebben we de nodige toevoegingen en aanpassingen gedaan om de converter niet alleen de juiste output te laten genereren, maar ook om de gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk te vergroten. In de uiteindelijke tool is het een kwestie van het openen van het bestand en een druk op een knop om de juiste output te verkrijgen. In de tool zijn verder een aantal lijsten opgenomen die waar mogelijk automatisch worden uitgebreid op basis van de geïmporteerde data, waarna de tool visueel waarschuwt als er handmatige toevoegingen moeten plaatsvinden om de conversie te kunnen uitvoeren. Daarnaast worden nog een aantal andere geautomatiseerde checks uitgevoerd om eventuele nieuwe situaties, waar de conversieformules nog geen rekening mee houden, te detecteren.

Excel applicatie voor GEA Group

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact op! We denken graag met u mee.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail