IT uitbesteden aan Florijn

Wij zijn jouw toegewijde partner voor IT-diensten op maat. Van complexe app-ontwikkeling tot robuuste weboplossingen. Ontdek vandaag nog wat Florijn voor jou kan betekenen!

IT-capaciteit inhuren

Heb jij nu IT-ondersteuning nodig? Omdat je software vastloopt, een proces geautomatiseerd moet worden of omdat je een nieuw project gestart bent? Wij hebben altijd de juiste developer voor je.

Neem direct contact op

De voordelen van het inhuren van IT-experts

Flexibiliteit
Soms ontbreekt de juiste kennis. Of een sleutelfiguur valt onverwacht uit. Dan schakel je snel een van onze professionals in, zodat je zonder kleerscheuren weer verder kunt.

Kwaliteit
Met detachering heb je altijd de juiste man/vrouw voor ‘the job’. Daar zorgen wij voor. Met opleidingen en cursussen bijvoorbeeld.

Korte inwerktijd
Onze professionals zijn gewend snel te schakelen en projecten zich direct eigen te maken. Daarnaast heeft ieder zijn eigen branchekennis die ze gelijk kunnen inzetten.

Zekerheid
Wij staan garant voor onze experts. En dat biedt in alle gevallen zekerheid. En mocht er toch onverhoopt iets misgaan of iemand valt uit, dan lossen wij het stante pede op.

Hoe onze klanten Florijn ervaren

We hebben al zoveel projecten opgeleverd dat we ze niet allemaal hier kunnen laten zien. Daarom een samenvatting, maar wel een eerlijke. Als iemand minder tevreden zou zijn om wat voor reden dan ook, geven we dat hier ook weer.

Neem contact op

Onze vraag werd zeer pro-actief opgepakt, er werd goed meegedacht, er werd ruim de tijd genomen om de vraag helder te krijgen zonder kosten daarvoor in rekening te brengen.

Consultant geschikt voor de vraag werd snel toegewezen. Contract werd snel en hands-on afgehandeld.
Applicatie voldoet aan de wensen.
Project is over besteed. Dit komt doordat Hoogwegt snel wilde handelen en gedurende het project de vraag werd aangepast/aangevuld en doordat er hierdoor soms wat ruis was met de consultant. Echter communicatie is altijd goed verlopen en aanpassingen zijn op tijd afgestemd.

Annemarie

|

Hoogwegt International

Snelle en deskundige service!

Voor een (voor ons) ingewikkeld Excel probleem hebben wij aangeklopt bij Florijn. Zij hebben ons snel geadviseerd over een goede oplossing en deze ook snel uitgevoerd. Ook latere aanpassingen werden snel verwerkt. Heel tevreden!

Moniek

|

Amnesty International

De Match die tussen de programmeur en IWC is gemaakt door Florijn past als een op maat gemaakt jasje.

De Florijn programmeur is, kundig met betrekking tot zijn werk, fijn in omgang, maar bovenal meesterlijk in staat om zich in te leven in de dagelijkse gang van zaken, van in dit geval ons bedrijf. Ik heb bij nacht en ontij ons bedrijf omgezet zien worden in code die geschreven werd voor het maken van de database en het leukste kwam nog….. het werkt!

Ton

|

IWC internationaal

Na meerdere vruchteloze aanvragen bij verschillende Excel-specialisten om mijn ‘compatibiliteitstabel’ om te zetten in een ‘easy to use’ viewer, kreeg ik bij Florijn meteen een positieve telefonische reactie.

Na een kort telefonisch overleg werd duidelijk dat er iemand in hun team wel raad wist met mijn verzoek. Na nog een mail en een kort telefonisch overleg over de details en wensen, werd een paar dagen later al een werkend exemplaar afgeleverd door een programmeur van Florijn.

De goede en snelle communicatie maken het heel fijn om samen te werken, als dan ook alles nog perfect werkt en klopt, tja, dan word je ook echt enthousiast!

Erik

|

Thercon N.V.

Het contact met Florijn verliep goed. Binnen de kortste keren was een expert aan mij gekoppeld en die dacht goed mee met de oplossingen. Snel en transparant ook over de prijs.

Vooral ook te spreken over de nazorg op de oplevering, wat toch soms een ondergeschoven kindje is bij veel ontwikkelingen.

Rik

|

Gemeente Bernheze

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om jouw IT-project tot leven te brengen? Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met Florijn App & Web Solutions.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail