Deze week markeert een belangrijke mijlpaal voor Florijn App & Web Solutions, een toonaangevend software adviseur gevestigd in Amsterdam. We vieren ons 25-jarig bestaan in de IT-sector, een periode waarin we een cruciale rol hebben gespeeld in het leveren van hoogwaardige IT-professionals aan zowel het MKB als grote ondernemingen wereldwijd.

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we samengewerkt met een indrukwekkende reeks klanten en hebben we diverse innovatieve tools, applicaties en software-oplossingen ontwikkeld en onderhouden. We begonnen als specialist in Microsoft 365 en het Microsoft Power Platform en hebben sindsdien onze expertise uitgebreid met modulaire webapplicatieontwikkeling, complexe IT-vraagstukken en cloudtechnologie.

Florijn werkt met meer dan 50 freelance IT-professionals en diverse partners, zowel lokaal als offshore. Met Hollandse nuchterheid en korte lijnen monitort dit Amsterdamse bedrijf nauwkeurig hun unieke driehoeksmodel en bevordert daarmee de intensieve samenwerking tussen de business, de opdrachtgever en de programmeur. Hierdoor zijn de matches, zowel technisch als persoonlijk, altijd optimaal.

De kracht van de driehoek zit ‘m in het constante (bij)leren van alle partners: van experts op het gebied van softwareontwikkeling en van klanten als het gaat om branchekennis. Kennis die vervolgens direct en iteratief geïmplementeerd wordt.

 

Voor meer informatie of een interview, neem gerust contact op met Hanneke Blanksma, onze afdeling marketing & communicatie: 020 – 6 254 254.