Webapplicatie op maat.

Jouw idee, jouw eigendom

Webapplicatie op maat

Een webapplicatie betekent een platform om samen te werken met leveranciers, klanten en medewerkers, precies afgestemd op jouw bedrijfsproces. Op innovatieve wijze, in samenspraak met gebruikers, zodat processen sneller en efficiënter verlopen. Gehost op Amazon om jouw applicatie optimaal te laten presteren, 24/7.

Iedereen kan code schrijven, maar een goede webapplicatie vraagt om meer dan dat. Het vereist optimale procesbeheersing, plus de juiste combinatie van specialisten.

Webapplicatie

Een webapplicatie door Florijn gebouwd, betekent:

Binnen enkele weken live

Omdat jij jouw bedrijf goed kent en onze consultants de software door en door, vormen we een ijzersterk team. Samen kijken we naar wat jullie willen, hoe de te ontwikkelen schermen eruit moeten komen te zien en hoe je dat zo slim mogelijk in elkaar zet. Dat koppelen we terug naar onze programmeurs en binnen een paar weken kan je er mee werken.

Goedkoper dan standaardsoftware

Bij ons betaal je eenmalig een vaste prijs. Dus geen jarenlange contractkosten of terugkerende abonnementskosten. En ook geen periodieke verhogingen voor software dat (net) niet doet wat nodig is of te veel features heeft waar je niets mee doet. Wel hebben we de basisfeatures als beveiliging, chatbots en multi langual opties er al inzitten. Scheelt ook.

 

Volledig in eigendom

Je krijgt het volledige eigendom over je eigen maatwerksoftware. Je kunt het daarna nog laten aanpassen. Ook door een andere partij dan Florijn of een freelancer. Je kunt het zelfs doorverkopen als je dat zou willen. We hebben meerdere klanten die van hun eigen maatwerksoftware een verdienmodel hebben gemaakt!

 

   Het probleem

In deze fase focussen we echt alleen op het “probleem”. Waar jeukt het, waar doet het pijn? Is er bijvoorbeeld een nieuw (intern) proces nodig, waarbij we bijhorende software                gaan initiëren? Het gaat hier nog puur om functionaliteit, een inventarisatie, de technische oplossing komt later.

 

  Business Analyse

Daarna zetten we een van onze business analisten in. Die maakt een analyse van de huidige processen in combinatie met jullie bedrijfsdoelstellingen. Het resultaat is een glasheldere en scherpe aanbieding met impactanalyses van doorlooptijd en euro’s. Inclusief de begeleidingsuren, die we van jou verwachten.

 Sprints

Wij werken in sprints. Waarbij iedere sprint nieuwe ontwikkelingen bevat, maar ook, op basis van jouw review, aanpassingen van eerdere sprints. Deze scrum-agile methode zorgt voor een hoge succesfactor, houdt de kosten laag en realiseert een snelle go-live van de nieuwe applicatie.

 Applicatiemanagement

Als ondernemend partner doen wij er alles aan om de kwaliteit van jouw applicatie blijvend te waarborgen. Met applicatiemanagement kies je met een vast bedrag per jaar voor maximale zekerheid.  Je verzekert jezelf van nieuwe updates en het 24/7 monitoren van de functionaliteit van jouw applicatie. We staan altijd klaar om eventuele problemen direct op te lossen.

 Evaluatie

De markt verandert continu, klanten stellen steeds hogere eisen en hebben meer verwachtingen. En de concurrentie zit ook zeker niet stil. Daarnaast blijven de technologische vernieuwingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom blijven we constant in contact: ben je nog tevreden over de resultaten of is het inmiddels tijd voor een nieuwe business analyse, doelstellingen of verbeterde oplossingen?

Een eigen unieke webapplicatie op maat, standaard geleverd met basisfeatures.

Een webportaal brengt al je bedrijfsprocessen samen. Denk aan een bedrijfsbreed informatie- en managementsysteem, waar al je logistieke, financiële en andere bedrijfsspecifieke data op samenkomen. Met (mogelijk) verschillende portals, ontmoeten jij en je medewerkers je klanten en leveranciers online.

Samen met onze partner EndroïT bouwen wij webapplicaties op maat. Daarin gaan wij een stap verder dan gebruikelijk en bouwen alles wat jij nodig hebt bovenop de features die er standaard inzitten. Dat zijn bijvoorbeeld:

CRM, AVG-provabilty, chatfuncties voor alle onderdelen, multilanguage opties.

En als het nodig is bouwen we het portaal je huidige Access-systeem. Maatwerk dus, maar dan voor een kant-en-klaar-prijs. Geen licentie, maar bedrijfsunieke software, waarmee jij je concurrentie altijd een stap voor bent.

Download de brochure hier

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw IT-project tot leven te brengen? Aarzel niet en neem vandaag nog contact op met Florijn App & Web Solutions.

Of schakel direct met Martijn Wijnen

Directeur

Thumbnail