februari 7, 2022

Access Programmeur

U zoekt een Access Programmeur?

De Top van alle Nederlandse MS Access Programmeurs onder één dak!

BEL NU: 020 6 254 254

logos

Iemand die u ontzorgt. Een echte professional die als geen ander weet hoe MS Access werkt en hoe je er snel, effectief en vakkundig in programmeert?

Low maintenance en proved quality Access Programmeur

Access ProgrammeurFlorijn OfficeProfs bestaat uit een team van ongeveer 50 MS Access programmeurs. Allemaal freelancers en sinds 2007 door ons geselecteerd en mee samengewerkt, waardoor we ze inmiddels door en door kennen. Van die kennis en ervaring kunt u profiteren. Want wij garanderen de perfecte match tussen uw vraag en de beste specialist on the job.

Iedere Access programmeur heeft weer z’n eigen subspecialisatie(s). Maar stuk voor stuk zijn ze communicatief vaardig en zij begeleiden u in het gehele proces van prototyping tot ontwikkeling en van support tot onderhoud van uw Access Applicatie. Wij noemen dat ook wel zelf-regisserende-software-ontwikkelaars.

Mag ik ons in een video van anderhalve minuut even aan u voorstellen?

Onze recruiters zijn zelf ook MS Access/ VBA-specialisten. Zij weten precies wat onze professionals kunnen en begrijpen uw probleem als geen ander. Dat is onze garantie dat we altijd een perfecte match maken tussen uw softwarewensen enerzijds, en onze professionals anderzijds.

Kortom: de Access programmeur die u zoekt hebben wij al gevonden…

Onze 3 MS Access-Software-Services op een rijtje:

 1. SUPPORT OP MS ACCESS

 2. NIEUWE ONTWIKKELING IN MS ACCESS

 3. MS ACCESS OMBOUWEN NAAR EEN WEBAPPLICATIE

1. SUPPORT OP MS ACCESS

Die handige medewerker in uw organisatie of een freelance programmeur heeft een applicatie ontwikkeld in MS Access. Nu enkele jaren laten werken veel collega’s met de software en is uw bedrijfsvoering er afhankelijk van geworden. 

Access Programmeur in actie

En dan gebeurt het. Die handige medewerker of freelancer is er om wat voor reden dan ook niet meer. U zit met de handen in het haar, want wat eerst een ideale oplossing leek, lijkt nu een onoplosbaar probleem.

Maar niet voor onze OfficeProfs, die zijn stuk voor stuk door de wol geverfd en allemaal expert level getraind in MS Access / VBA / SQL Server. Zij lossen uw softwareprobleem snel en efficient op zodat uw processen weer door kunnen. En u weer opgelucht adem kunt halen.

Stop met het zelf worstelen in MS Access. Het kost ontzettend veel tijd en een programmeerfout zit in een klein hoekje, met vaak desastreuze gevolgen.

Troubleshooting door uw Access Programmeur

Vakkundige support op uw MS Access-database, hoe klein of groot uw probleem ook is of lijkt. En we komen desgewenst op regelmatige basis support-issues oplossen of we sluiten net zo makkelijk ook graag uitgebreide en rustgevende onderhoudscontracten (SLA – Service Level Agreement for MS Access) af. Wij nemen u de zorg uit handen en zo bent u altijd zeker van goedwerkende software.

Ontwikkeling van nieuwe softwaremodules in MS Access

Het fijne van MS Access is dat het makkelijk meegroeit met uw bedrijfsprocessen. Maar dan dient dat meegroeien van de software wel professioneel gebeuren. Want hoe makkelijk het programmeren in MS Access ook lijkt, het is als spelen met vuur en een klein foutje kan soms tot desastreuze gevolgen leiden.

Standaard ontwikkelmethode

Florijn’s OfficeProfs werken volgens een standaard softwareontwikkelmethode. Zij hebben stuk voor stuk minimaal 7 jaar full time aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van Access software. Uw garantie voor probleemloze software ontwikkeling.

 BEL NU: 020 6 254 254

SNEL EEN ANTWOORD OP UW PROBLEEM?

Omschrijf uw probleem in MS Access en wij reageren binnen een dagdeel gratis en vrijblijvend met een passende oplossing.


  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)

  2. NIEUWE ONTWIKKELING IN MS ACCESS

  Veel bedrijven kiezen nog steeds voor MS Access om snel en betrouwbaar desktopsoftware te bouwen om bedrijfsprocessen te ondersteunen. MS Access wordt nog steeds door Microsoft ondersteund waaruit blijkt dat kiezen voor Access is kiezen voor de toekomst. Helemaal nu er steeds meer mogelijkheden zijn om Access ook (gedeeltelijk) in de cloud te gebruiken.

  Access Programmeur
  Access Programmeur

  Gedegen vakkennis van uw MS Access Programmeur

  Zoals bij alle softwareontwikkeling geldt: het is een vak. Het zelf en snel in elkaar knutselen van bedrijfssoftware is gecompliceerder dan het aanvankelijk lijkt en gevaarlijk. Onze MS Access Programmeurs hebben vaak tientallen projecten op hun naam staan en weten als geen ander hoe ze uw softwareproject succesvol kunnen uitvoeren.

  good idea

  Helder stappenplan en ontwikkelmethode

  Voordat er ook maar een letter geprogrammeerd kan worden, dienen eerst alle specificaties in kaart worden gebracht. Dat is tevens een haalbaarheidsonderzoek. Met dummy-schermen en uitgeschreven specificaties krijgt uw software steeds meer vorm.

  Lees hier meer over onze standaard werkwijze, onze garantie voor zorgeloos software ontwikkelen.

  Pas als dat uitgewerkt is en u bent akkoord, gaan wij uw MS Access Database programmeren. In een moderne vormgeving en vaak tegen een vaste prijs.

  Een enthousiaste klant die u voorging aan het woord: 

  SNEL EEN IMPACTANALYSE IN TIJD EN EURO’S?

  BEL NU: 020 6 254 254

  Omschrijf in een paar korte zinnen uw softwarewensen. Binnen een dagdeel nemen wij contact op met een oplossing.

  De eerste brainstormsessie is gratis en verplicht tot niets. Het geeft een goede indruk wat u kunt verwachten in tijd en euro’s.


   Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)

   3. ACCESS OMBOUWEN NAAR WEB

   U bent op zoek naar een manier om MS Access ook als webapplicatie te kunnen gebruiken? Zodat iedereen, overal waar internet is, met de software kan werken. Niet alleen meer waar Access is geïnstalleerd, maar overal ter wereld en ook nog op ieder device. Dus PC, Smartphone of Tablet-pc.

   Dat kan nu makkelijk met onze specialisatie Access2Web®! 

   Florijn OfficeProfs beschikt met haar zusterbedrijf ENDROiT Web & App Development over een eigen team van off-shore software developers die uw bestaande MS Access Database ombouwen tot Professionele Webapplicatie of App voor de phone of tablet. Waarmee u kunt bepalen wie toegang heeft tot welke informatie. Zeer goed beveiligd en makkelijk uit te breiden als uw bedrijfsprocessen daar om vragen.

   Een twee minuten durende video over het ombouwen van Access naar Webapplicatie

   ONS WEB-ONTWIKKELTEAM STAAT 24/7 VOOR U KLAAR!

   Wij willen graag uw MS Access database bekijken en komen met een kant-en-klare oplossing om deze om te bouwen. En natuurlijk kunnen we tijdens dat proces rekening houden met uw wensen om de software dan maar meteen aan te passen.

   Stuur uw MS Access Database via Wetransfer.com naar info@florijn.com en wij sturen u binnen 24 uur een prijsopgave om deze om te zetten tot webapplicatie.

   De prijs zal u enorm meevallen!


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)

    Uitsluitend zelfstandig werkende Access programmeurs en DBA-proof

    Dit is geen Access Programmeur

    Florijn Business Solutions OfficeProfs bestaat uit alleen maar zelfstandig werkende ‘ZZP-ers’. Uw garantie voor topkwaliteit, omdat bij ons alleen bewezen kwaliteit weer opnieuw aan de slag gaat. Wij zijn DBA-proof. Dat betekent voor u zorgeloos inhuren en alle voordelen genieten van een tijdelijke medewerker voor uw opdracht.

    Uurtarieven

    Afhankelijk van uw wensen selecteren wij de beste match programmeur. We hebben een breed aanbod in expertise. Ons uurtarief voor een MS Office programmeur valt daarom meestal ergens tussen de €75,- tot €95,- per uur excl. BTW. Minimale afname is 4 uur. Het eerste kennismakinggesprek is gratis en doen we meestal via een videocall met schermdelen waarna een vrijblijvende aanbieding volgt. De keuze is daarna aan u. Tarieven van andere experts op aanvraag. 

    VRAGEN? BEL ONS: 020 6 254 254

    REFERENTIES over een Access Programmeur

    De programmeur heeft veel kennis van Access en wist zich goed en snel te verplaatsen in de problematiek die in onze sector voorkomt. Dit hielp om in een korte periode tot een goede oplossing te komen.

    Glenn
    Supply Planner Young Plants
    Syngenta

    Ik vond het heel plezierig om met grote regelmaat een uitgebreide update te krijgen waarin jullie alle aanpassingen, grote en kleine, goed uitlegde.

    Gaandeweg zie je je eigen bedrijf in veel code worden omgezet (code waar ik nog steeds geen bal verstand heb), en met die code werd de eerste stap, het maken van een klanten overzicht, met contactpersonen, zomaar omgezet in een offerte.

    Die offerte zag er best wel eender uit als hoe wij dat handmatig deden, maar vervolgens koste dit maar luttele seconden en zonder knip en plak fouten….. dus ook het check, check en dubbel check kost ineens geen tijd meer.

    Wat ook erg plezierig was is dat de programmeur soms wel erg precies was. Ik weet zeker dat je dat ook nodig hebt als je zo’n Access Database gaat bouwen, maar ook het feit dat in de uitstraling mee gedacht werd… hoe komt het er nu eigenlijk uit te zien, hoe gebruiksvriendelijk is het eigenlijk…. Nou daar had ik aan jullie programmeur een bijzonder goede partner in.

    Kortom: ik ben blij, ik wordt nog veel blijer en ik mis de dagelijkse telefoontjes enorm. Ik ben een ervaring rijker en natuurlijk onze IWC Database.

    Het gaat ons hiermee vast lukken om met snelheid en accuratesse onze potentiële en huidige klanten in de huidige wereld vol van ons prachtig product Undine te laten genieten. Ze gaan blij worden van de mooie offertes, opdrachtbevestigingen en mooie facturen.

    Ton Winters
    eigenaar
    IWC International


    Door de professionaliteit waarmee we werden benaderd en de analyse van onze wensen kwamen we gezamenlijk op de vraag of het misschien niet mogelijk was een geheel nieuwe Access database te ontwikkelen.

    Een simpele, basic Access database waarin een aantal keiharde voorwaarden moesten worden gesleuteld. Gegoten in een modern jasje en gebruiksvriendelijk. Geen toeters, geen bellen maar een database die precies zou doen wat wordt gevraagd. En last but certainly not least: voor een aantrekkelijke prijs!

    En die kwam er..

    Drs. Caroline D. Happé
    eigenaar
    Happé & van Rijn BV

    De koppeling tussen Stadsdeel Oost en Florijn Business Solutions was goed op elkaar afgestemd en de verwachtingen zijn over en weer goed gemanaged.”

    Ilan Stoelinga
    Projectleider buurtbegroting
    Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost

    nordemann Florijn Business Solutions is expert in Access, understands business reality and is able to deliver within acceptable costs. I can personally recommend Florijn Business Solutions to anyone who wants IT projects to be delivered in time while keeping costs within acceptable levels.
    Ben Nordemann
    Executive Director
    Vital20
     
     

    rvdhDe samenwerking met Florijn Business Solutions heb ik als uitermate plezierig en professioneel ervaren. Het team is in staat goed te luisteren om vervolgens de business wensen te vertalen in MS Office-gerelateerde oplossingen. Zij stemmen tijdig af en zoeken continue de samenwerking op. Fijne collega’s!”
     
     

    René van der Heijden
    Sr. Financial Controller
    Achmea Hypotheekbank


     

    SUPER! Jullie zijn wel heel ver gekomen zeg, wat een enorm mooi stuk werk hebben jullie geleverd, mijn complimenten. Ik ben diep onder de indruk van jullie prestaties. Met dit concept kan ik mijn chef onder ogen komen 😉 ”

    Richard 
    Asset Management Consultancy
    Stork