november 1, 2016

Contact

HEEFT U VRAGEN? BEL ONS GERUST: 020 6 254 254

Aernoud Florijn – Directeur / Sales

Aernoud Florijn werk sinds 1995 als MS Office specialist (in oa. MS Excel & MS Access) en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z’n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo’n specialist. Aernoud komt graag vrijblijvend praten om te horen wat uw wensen en eisen zijn en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Amienke Wytzes – Account Manager

Amienke is account manager en dus aanspreekpunt voor alle lopende zaken en het middelpunt in onze organisatie die alle touwtjes in handen heeft voor een perfecte projectadministratie. Tevens degene waarbij u terecht kunt als u het gevoel heeft te willen sparren over uw specifieke project.

Geke Moen – Finance & Legal

Geke runt de financiële afdeling en de stelt de contracten op voor alle projecten. En zij is die dame die de lekkerste lunch van de Bos & Lommer op tafel zet elke middag rond 12:30 uur.

CansuTascilarCansu Tascilar – Marketing & Communicatie

Cansu verzorgt de marketing & communicatie van Florijn Business Solutions. Zij is verantwoordelijk voor zowel de online marketing (SEO/SEA – videomarketing) als offline marketing (vormgeving en drukwerk).

Onze telefoonnummers:

Afdeling HR & Sales: 020 – 6 254 254

Afdeling Finance en Legal: 020 – 6 254 202

Afdeling Marketing & Communicatie: 020 – 4 214 636


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?


[recaptcha]