februari 13, 2019

Contact

HEEFT U VRAGEN? BEL ONS GERUST: 020 6 254 254

Aernoud Florijn – Directeur / Sales

Aernoud Florijn werkt sinds 1995 als MS Office specialist (in oa. MS Excel & MS Access) en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z’n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo’n specialist. Aernoud komt graag vrijblijvend praten om te horen wat uw wensen en eisen zijn en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Tevens is hij degene waarbij u terecht kunt voor alle lopende zaken.

Geke Moen – Finance & Legal

Geke runt de financiƫle afdeling en stelt de contracten op voor alle projecten. En zij is die dame die de lekkerste lunch van de Bos & Lommer op tafel zet elke middag rond 12:30 uur.

 

  

Julian Nooij – Marketing & Communicatie

Julian verzorgt de marketing & communicatie van Florijn Business Solutions. Hij is verantwoordelijk voor zowel de online marketing (SEO/SEA – videomarketing) als offline marketing (vormgeving en drukwerk).

 

  

Martijn Wijnen – Sales

Als accountmanager onderhoudt Martijn de relaties met klanten en programmeurs en houdt de kwaliteit in de gaten. Tevens begeleidt hij de lopende projecten. Ten slotte is Martijn ook verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops voor Flocademy.

 

  

Onze telefoonnummers

HR & Sales

De afdeling HR & Sales is bereikbaar via:
Telefoon: (020) 6 254 254
E-mailadres: office@florijn.com

Finance en Legal

De afdeling Finance en Legal is bereikbaar via:
Telefoon: (020) 6 254 202
E-mailadres: facturatie@florijn.com

Pers en media

We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn voor de pers. Bij vragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met de persvoorlichters van de afdeling Marketing & Communicatie.

De afdeling Marketing & Communicatie is bereikbaar via:

Telefoon: (020) 486 9250
E-mailadres: marketing@florijn.com

 

Voor algemene vragen kunt u het contactformulier invullen.


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)