september 27, 2018

Aernoud Florijn

Aernoud Florijn werkt al sinds 1995 als MS Office specialist en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z’n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo’n specialist. Laat gerust een bericht achter met een vraag of voor meer informatie. Aernoud neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact gegevens:

Reinaert de Vosstraat 13
1055 CL Amsterdam
020 6 254 254

“Het is mijn passie om het mensen naar de zin te maken. Mijn bloed gaat sneller stromen als ik er voor kan zorgen dat ik met de juiste software op de juiste plek een bedrijfsproces een stuk beter en efficiënter kan maken.”

 

Motivatie:

Ik zie bedrijven vaak worstelen met het op de juiste manier omgaan met hun data. Microsoft Office en dan in het bijzonder MS Access en MS Excel zijn daarvoor de perfecte tools. Geen maandelijkse licentiekosten, de software is op de meeste PC’s beschikbaar en je hebt heel snel resultaat. En met wat hulp van een professional boek je vaak verbluffende resultaten.

Maar hoe vind je een goede specialist in het oerwoud van beschikbare ZZP’ers?

Als MS Office/VBA programmeur heb ik sinds 2007 een team van meer dan 25 professionals om mij heen opgebouwd met allemaal diezelfde expertise en nog veel meer. Ik ben de schakel tussen het ons klanten die meer uit Office willen halen en de beschikbare ZZP’ers. Want ik versta beide.

Of het nu gaat om een MS Access-Programmeur die tevens een SAP of bijvoorbeeld PHP specialisatie heeft of een MS Excel Specialist die van uw sheet een goed werkende applicatie maakt.

 


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?


[recaptcha]