maart 6, 2017

Wet DBA – Florijn = DBA Proof

Uitsluitend zelfstandig werkende programmeurs en DBA-proofDBA Wiebes

Florijn en de wet DBA

Florijn Business Solutions OfficeProfs bestaat uit alleen maar zelfstandig werkende ‘ZZP’ers’. Uw garantie voor topkwaliteit, omdat bij ons alleen bewezen kwaliteit weer opnieuw aan de slag gaat. Wij zijn DBA-proof. Dat betekent voor u zorgeloos inhuren en alle voordelen genieten van een tijdelijke medewerker voor uw opdracht. Sinds 1 mei 2016 is de VAR verklaring afgeschaft en is de nieuwe wet DBA van kracht. Een wet die ervoor moet zorgen dat de financiële risico’s eerlijker worden verdeeld tussen opdrachtgever en -nemer als achteraf tóch blijkt dat er sprake was van een verkapt dienstverband.

Inlenen via Florijn OfficeProfs betekent risicoloos ondernemen.

Ons juridische team heeft exact in kaart gebracht wat de grenzen zijn van de mogelijkheden en werkt met door de Belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomsten. Samen met onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we binnen de kaders blijven van wat mogelijk is, zodat onze klanten uit de risicozone blijven en toch alle voordelen genieten van het werken met gekwalificeerde freelance professionals.

wet DBA

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten of onze Microsoft programmeurs iets voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij kijken graag in oriënterend een gesprek wat we voor u kunnen betekenen. Lees hier alles over alle facetten van onze dienstverlening. Ook kunt u het onderstaande contactformulier invullen, wij streven ernaar alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)