november 1, 2016

Zoekt u een VBA ontwikkelaar?

Programmeren in MS Office met VBA

VBA ontwikkelaar

Onze VBA ontwikkelaar (-s) slaan een brug tussen de veel geprezen programma’s als Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft Access.

De grote kracht van MS Office schuilt hem niet alleen in de veel geprezen programma’s als Word, Excel en Access. VBA (Visual Basic for Applications) is een programmeertaal waarmee programma’s als Word, Excel en Access helemaal naar uw wens geprogrammeerd kunnen worden. Zonder extra licentiekosten bouwt u of een VBA ontwikkelaar van Florijn in Office daardoor de meest complexe software.

Florijn

MS Office programma’s laten samenwerken

Wat u misschien niet wist is dat al de Office programma’s kunnen samenwerken. Een voorbeeld hiervan is een voorraadlijst in Access die met één klik als PDF verzonden wordt via MS Outlook. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het ontwikkelen.

HEEFT U VRAGEN? BEL ONS GERUST: 020 6 254 254

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Access of Microsoft Excel en wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? Lees er meer over op onze specialisatie pagina’s of bel ons op.

In een vrijblijvende kennismakingsgesprek bekijken wij samen met u wat de beste oplossing is voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een geheel vrijblijvende afspraak.