februari 24, 2022

MS Power Apps Programmeur gezocht?

Door MS Power Apps was het bouwen van webapplicaties- en tools nog nooit zo makkelijk. Het werkt met een drag-and-drop systeem, waardoor je niet hoeft te leren programmeren. En dat komt van pas als een proces net even slimmer ingericht moet worden. Dat kan je zelf doen. Je kunt ook eerst onze training Leer werken met Power Apps in drie dagen volgen. Of je laat het een van onze Power Apps Professionals doen. 

Power Apps Programmeur

MS Power Apps: Tools waar je bedrijf echt iets aan heeft

Standaardprogramma’s kunnen veel, maar lang niet alles. Vaak wil je een proces zo automatiseren, dat het aan jouw specifieke eisen voldoet, maar dat kan dan weer niet. Standaardsoftware aanpassen kost je bakken met geld en hoeft ook niet meer  als je het in met MS Power Apps zelf in elkaar zet. Beetje zoals je dat vroeger in Access deed, maar dan nu als cloudapplicatie. 

Power Apps Expert

De voordelen van MS Power Apps

 • snel apps kunnen maken en delen;
 • de apps werken op elk apparaat;
 • kant-en-klare templates om snel mee aan de slag te kunnen; 
 • visuele ontwerpmogelijkheden om workflows te automatiseren;
 • ingebouwde of bedrijfseigen aansluitingen om Power Apps te verbinden met diensten zoals Office 365, Dynamics CRM, Salesforce, Dropbox, Microsoft Onedrive en on-premise systemen, waaronder SharePoint, SQL Server, Oracle-databases, SAP;
 • databeveiliging en privacy controles worden gerespecteerd door Power Apps, zodat datatoegang en corporate beleid gehandhaafd blijven.

Zelf met MS Power Apps aan de slag

MS Power Apps is een Low Code programmeertaal waarin je met kant-en-klare bouwstenen direct kunt gaan bouwen. Je sleept de onderdelen daar, waar jij ze nodig hebt, stapelt ze op, zet ze naast of achter elkaar. Voor je het weet heb je een werkende en handige tool op de juiste plek. Geen lange leercurve, wel het ‘dit-hadden-we-veel-eerder-moeten-doen!’-gevoel.

MS Power Apps-training bij Florijn Academy

Werken met Microsoft Power Apps kan je gemakkelijk zelf leren. Binnen de Florijn Academy bieden wij een 3-daagse training aan. Daarvoor is enige basiskennis omtrent tabellen en query’s wel vereist, maar verder hoef je geen programmeertaal te kennen. Gaan we je ook niet leren. Wel hoe je zelf in een mum van tijd slimme applicaties bouwt.

Toch liever uitbesteden?

Florijn Academy leidde onze OfficeProfs op tot professionele Power Apps-Programmeurs. Anders gezegd: onze softwarespecialisten met kilometers ervaring in het full stack ontwikkelen van software, werken nu ook met MS Power Apps. Full stack betekent dat zij het hele traject voor hun rekening nemen; van meedenken over een oplossing tot aan de laatste punt achter de applicatie.  

Ons stappenplan voor het effectief ontwikkelen van een Power App: 

 1. business Analyse van jouw wensen;
 2. uitwerking prototype en bespreken en aanpassen tot akkoord;
 3. ontwikkelen in sprints;
 4. testen, debuggen en opleveren inclusief documentatie;
 5. support en nazorg. 

Door onze eerste inventarisatie weet je meteen waar je aan toe bent, maar verplicht je verder not niets. 

 

Wil je meer weten over ons team van specialisten of over de training, bel ons dan op 020 6 254 254 of mail onze specialist Martijn Wijnen op martijn@florijn.com.

Martijn heeft zelf de training Power Apps voor specialisten gevolgd en is van alle ins en out ervan op de hoogte.