november 1, 2016

Wie zijn wij?

Florijn Business Solutions | Office Profs bestaat uit een team van ongeveer 40 Microsoft Office specialisten / VBA ontwikkelaars.

 

Florijn Business Solutions koppelt de juiste ZZP programmeur aan uw ontwikkel behoeftes.

Onze recruiters zijn zelf MS Office professionals waardoor we voor u alleen de beste programmeurs over houden. Omdat we uitsluitend werken met ZZP’ers en we dus niemand in loondienst hebben zijn wij onafhankelijk in het koppelen van de juiste programmeurs.
Van onze zelf regisserende programmeurs verwachten wij een “niets is onmogelijk” mentaliteit en een creatief denkvermogen om al uw problemen op te lossen. Hierdoor zijn wij niet voor niets al 18 jaar lang de specialist op het gebied van Microsoft Office/ VBA georiënteerde business solutions.

HEEFT U VRAGEN? BEL ONS GERUST: 020 6 254 254

Aernoud Florijn - Directeur / Sales

Aernoud Florijn werkt sinds 1995 als MS Office specialist (in oa. MS Excel & MS Access) en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z'n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo'n specialist. Aernoud komt graag vrijblijvend praten om te horen wat uw wensen en eisen zijn en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Tevens is hij degene waarbij u terecht kunt voor alle lopende zaken.

Geke Moen - Finance & Legal

Geke runt de financiële afdeling en stelt de contracten op voor alle projecten. En zij is die dame die de lekkerste lunch van de Bos & Lommer op tafel zet elke middag rond 12:30 uur.

 

  

Julian Nooij - Marketing & Communicatie

Julian verzorgt de marketing & communicatie van Florijn Business Solutions. Hij is verantwoordelijk voor zowel de online marketing (SEO/SEA - videomarketing) als offline marketing (vormgeving en drukwerk).

 

  

Martijn Wijnen - Sales

Als accountmanager onderhoudt Martijn de relaties met klanten en programmeurs en houdt de kwaliteit in de gaten. Tevens begeleidt hij de lopende projecten. Ten slotte is Martijn ook verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops voor Flocademy.