november 1, 2016

Waarom Florijn OfficeProfs?

Zoekt u een Microsoft Excel expert of een Microsoft Access programmeur maar weet u niet hoe u moet beginnen? Florijn OfficeProfs helpt u graag verder.

Excel expert

Waarom zoekt u een MS Office expert?

Vaak is het een handige medewerker in uw bedrijf die een VBA applicatie in Microsoft heeft ontwikkeld en waar inmiddels het hele bedrijf mee werkt. Helaas vertrekt nu deze handige medewerker naar een nieuwe uitdaging en u zit met uw handen in het haar. Er is namelijk niemand meer die met het geprogrammeerde gedeelte van uw prachtige Access-database of Excel-sheet weet om te gaan. Met Florijn OfficeProfs beschikt u 24/7 over de juiste ervaring.

Zelf op zoek dus naar een Microsoft Office programmeur, een tijdrovende klus

U gaat met google aan de slag om zelf een Microsoft Office ontwikkelaar te vinden, maar hoe weet u zeker dat de Microsoft Excel/ Access programmeur die u inhuurt straks ook daadwerkelijk in staat is de software voor u te schrijven die u in gedachten heeft?

2

 

Florijn OfficeProfs levert betrouwbare Office specialisten

Onze recruiters zijn zelf Microsoft Office Programmeurs. Zij koppelen uw software-wensen in MS Office aan die betrouwbare MS Access expert of Excel programmeur die bij uw bedrijf past. Vanuit onze kennis en ervaring is al bij de screening een groot deel van de kandidaten afgevallen. U werkt dus met ‘het neusje van de zalm’. Nog een voordeel van ons is dat we werken met zelfstandige ondernemers, voorheen ook wel ZZP’ers genoemd. Niemand staat op onze loonlijst en dus zijn we in staat een onafhankelijk en eerlijk advies te geven over welke MS Office programmeur het beste past bij uw aanvraag.

Ook plaatsen wij alleen programmeurs die zich al eens bewezen hebben. Zo blijven alleen de besten over om u van dienst te zijn. Mocht er onverhoopt een Access programmeur of Excel Specialist uitvallen – om wat voor reden dan ook – dan komt uw ontwikkeltraject niet in gevaar, want Florijn OfficeProfs zorgt voor een snelle en probleemloze vervanging van uw tijdelijke medewerker.

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze programmeurs? Dat leest u hier.