november 1, 2016

Contactgegevens

HEEFT U VRAGEN? BEL ONS GERUST: 020 6 254 254

Aernoud Florijn – Directeur/Sales

Aernoud Florijn werk sinds 1995 als MS Office specialist (in oa. MS Excel & MS Access) en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z’n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo’n specialist.

Aernoud komt graag vrijblijvend praten om te horen wat uw wensen en eisen zijn en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Neem gerust contact op

Amienke Wytzes – Office/Account Manager

Amienke is account manager en dus aanspreekpunt voor alle lopende zaken en het middelpunt in onze organisatie die alle touwtjes in handen heeft voor een perfecte projectadministratie.

Tevens degene waarbij u terecht kunt als u het gevoel heeft te willen sparren over uw specifieke project. Amienke werkt niet op woensdag en is te bereiken op 020-6254 202.

Heeft u vragen? Neem dan contact op.

Geke Moen – Financieel en juridisch

Geke runt de financiële afdeling en de stelt de contracten op voor alle projecten. En zij is die dame die de lekkerste lunch van de Bos & Lommer op tafel zet elke middag rond 12:30 uur.

Geke werkt niet op vrijdag en is te bereiken op nummer 020-6254 202.

 


Selin Oruc

Kelvin Covalo – Marketing & Communicatie

Kelvin verzorgt de marketing & communicatie van Florijn Business Solutions. Hij is verantwoordelijk voor zowel de online marketing (SEO/SEA – videomarketing) als offline marketing (vormgeving en drukwerk).

 

 

 

 


Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op.