oktober 4, 2016

Over Ons

Florijn Business Solutions | Office Profs bestaat uit een team van ongeveer 50 Microsoft Office specialisten

Florijn Business Solutions koppelt de juiste ZZP programmeur aan uw ontwikkel behoeftes.

Onze recruiters zijn zelf MS Office professionals waardoor we voor u alleen de beste programmeurs over houden. Omdat we uitsluitend werken met ZZP’ers en we dus niemand in loondienst hebben zijn wij onafhankelijk in het koppelen van de juiste programmeurs.
Van onze zelf regisserende programmeurs verwachten wij een “niets is onmogelijk” mentaliteit en een creatief denkvermogen om al uw problemen op te lossen. Hierdoor zijn wij niet voor niets al 18 jaar lang de specialist op het gebied van Microsoft Office/ VBA georiënteerde business solutions.

MailSignature

Aernoud Florijn – Directeur / Sales

Aernoud Florijn werkt sinds 1995 als MS Office specialist (in oa. MS Excel & MS Access) en heeft als ontwikkelaar veel projecten in MS Office op z’n naam staan. Vanaf 2008 heeft hij het roer omgegooid en is hij de schakel tussen Office/VBA-specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar zo’n specialist. Aernoud komt graag vrijblijvend praten om te horen wat uw wensen en eisen zijn en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Tevens is hij degene waarbij u terecht kunt voor alle lopende zaken.

MailSignatureGeke

Geke Moen – Finance & Legal

Geke runt de financiële afdeling en stelt de contracten op voor alle projecten. En zij is die dame die de lekkerste lunch van de Bos & Lommer op tafel zet elke middag rond 12:30 uur.

Martijn Wijnen – Sales

Als accountmanager onderhoudt Martijn de relaties met klanten en programmeurs en houdt de kwaliteit in de gaten. Tevens begeleidt hij de lopende projecten. Ten slotte is Martijn ook verantwoordelijk voor het organiseren van de workshops voor Flocademy.

Waarom Florijn OfficeProfs?

Zoekt u een Microsoft Excel expert of een Microsoft Access programmeur maar weet u niet hoe u moet beginnen? Florijn OfficeProfs helpt u graag verder.

Waarom zoekt u een MS Office expert?

Vaak is het een handige medewerker in uw bedrijf die een VBA applicatie in Microsoft heeft ontwikkeld en waar inmiddels het hele bedrijf mee werkt. Helaas vertrekt nu deze handige medewerker naar een nieuwe uitdaging en u zit met uw handen in het haar. Er is namelijk niemand meer die met het geprogrammeerde gedeelte van uw prachtige Access-database of Excel-sheet weet om te gaan. Met Florijn OfficeProfs beschikt u 24/7 over de juiste ervaring.

Zelf op zoek dus naar een Microsoft Office programmeur, een tijdrovende klus

U gaat met google aan de slag om zelf een Microsoft Office ontwikkelaar te vinden, maar hoe weet u zeker dat de Microsoft Excel/ Access programmeur die u inhuurt straks ook daadwerkelijk in staat is de software voor u te schrijven die u in gedachten heeft?

Florijn OfficeProfs levert betrouwbare Office specialisten

Onze recruiters zijn zelf Microsoft Office Programmeurs. Zij koppelen uw software-wensen in MS Office aan die betrouwbare MS Access expert of Excel programmeur die bij uw bedrijf past. Vanuit onze kennis en ervaring is al bij de screening een groot deel van de kandidaten afgevallen. U werkt dus met ‘het neusje van de zalm’. Nog een voordeel van ons is dat we werken met zelfstandige ondernemers, voorheen ook wel ZZP’ers genoemd. Niemand staat op onze loonlijst en dus zijn we in staat een onafhankelijk en eerlijk advies te geven over welke MS Office programmeur het beste past bij uw aanvraag.

Ook plaatsen wij alleen programmeurs die zich al eens bewezen hebben. Zo blijven alleen de besten over om u van dienst te zijn. Mocht er onverhoopt een Access programmeur of Excel Specialist uitvallen – om wat voor reden dan ook – dan komt uw ontwikkeltraject niet in gevaar, want Florijn OfficeProfs zorgt voor een snelle en probleemloze vervanging van uw tijdelijke medewerker.

Wilt u meer weten over de werkwijze van onze programmeurs? Dat leest u hier.