Outsourcing: Lage ontwikkelingskosten, uitstekende kwaliteit software

Outsourcing is het inzetten van goedkopere programmeurs in een lagelonenland. Een Nederlands bedrijf laat hierbij zijn software ontwikkelen door een programmeur in bijvoorbeeld Azië. Voor de aansturing van de programmeur wordt vaak een willekeurige medewerker ingezet om vanuit Nederland te briefen/communiceren.

En daar gaat het vaak mis.

De Aziatische programmeur begrijpt de Nederlandse medewerker niet. Andersom heeft de Nederlandse medewerker geen ervaring met het aansturen van een programmeur. In plaats van een goedkope oplossing wordt het een slepend drama, wat ook nog eens veel geld gaat kosten door de extra uren die er aan besteed worden en de achterstand die het Nederlandse bedrijf oploopt.

OfficeOutsource: wel de lusten, niet de lasten

Outsourcing

Onze Nederlandse MS Office specialisten zijn ervaren programmeurs en treden zo op als geschikte projectleiders. Zij vertalen uw softwarewensen door in technische specificaties waar de Aziatische programmeur meteen mee aan de slag kan. Voordat u daarna ook maar iets van de software ziet, heeft de Nederlandse projectleider het voor u gecontroleerd en laten aanpassen waar nodig.

Daarmee vallen de totale ontwikkelingskosten een stuk lager uit. Met deze manier van outsourcing hebben wij inmiddels goede ervaring opgedaan. Wij werken met betrouwbare partners die we zorgvuldig op kwaliteit en bewezen professionaliteit hebben geselecteerd uit een aantal aanbieders in de Aziatische markt.

Outsourcing van development levert al gauw een besparing van 30% op.

Heeft u zelf goede of slechte ervaringen met outsourcing? Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Deel uw mening in het commentaarveld hieronder of reageer op commentaar van anderen.

3 thoughts on “Outsourcing: Lage ontwikkelingskosten, uitstekende kwaliteit software

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogberichten