mei 9, 2019

Microsoft Office Developers

De beste Nederlandse Microsoft Office Developers, onder één dak.

U zoekt een professionele Microsoft Access-, Excel-, Outlook– of Word-developer, toch? U bent op de juiste plek aangekomen. Wij linken u aan de best mogelijke match voor uw situatie; iemand die all uw programmeer-zorgen wegneemt. Een echte professional, die alle ins en outs van Office kent en in staat is snel, effectief en vakkundig te werken.

Klaar om te beginnen? Bel ons direct op (+31) 020 6254254.

Florijn OfficeProfs bestaat uit een team van ongeveer 45 Microsoft specialisten. Allen zijn zij freelancer, geselecteerd door ons in de afgelopen 10 jaar. Wij hebben hen al talloze keren ingezet en kennen ‘onze programmeurs’ goed. Profiteer van al hun kennis en ervaring, want wij garanderen de perfecte match tussen uw vraag en de beste specialist voor de opdracht.

Elke programmeur heeft uiteraard zijn (of haar) eigen sub-specialisatie(s). Allen hebben zij goede communicatieve vaardigheden en zij nemen u mee door het hele proces; van prototype tot ontwikkeling en van ondersteuning tot onderhoud van uw applicatie. Wij noemen onze programmeurs ook wel zelf-sturende software developers.

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien voor welke bedrijven wij al gewerkt hebben. Vertel ons over uw specifieke probleem en wij vertellen u geheel vrijblijvend hoe wij eerdere soortgelijke projecten aanpakten en wat de juiste aanpak is in uw geval. Het snelst is om ons te bellen tijdens kantooruren.