mei 9, 2019

Florijn’s OfficeProfs

De #1 Nederlandse Microsoft Developers, onder één dak.

U zoekt een professionele Microsoft Developer? Met goede expertise van

U bent op de juiste plek aangekomen. Wij linken u aan de best mogelijke software oplossing voor uw wensen; een makelaar in software professionals. Van Microsoft Office & Power BI oplossingen met een kundige programmeur tot zeer complexe Cloud applicaties met één van onze web development teams on-shore en off-shore. 

Klaar om te beginnen? Bel ons dan op (+31) 020 6 254 254. We inventariseren gratis uw wensen inclusief een vrijblijvende prijsopgave. We werken per uur, op nacalculatie of per fixed price. Florijn is de schakel tussen uw wens en (de onderhandeling) met onze specialisten. We bemiddelen voor de beste deal. En blijven aan boord tot het eind als garantie voor perfect maatwerk. 

florijn

Eerste gesprek en analyse van uw wensen is kosteloos en vrijblijvend 

Florijn OfficeProfs bestaat uit een team van ongeveer 50 Microsoft specialisten. Allemaal freelancers en geselecteerd door ons, dat doen we al sinds 2007. Wij hebben de meeste van hen al talloze keren ingezet en kennen ‘onze programmeurs’ goed. Meer dan 500 klanten gingen u voor. Profiteer van al hun kennis en ervaring, want wij garanderen de perfecte match tussen uw vraag en de beste specialist voor de opdracht.

Elke programmeur heeft uiteraard zijn (of haar) eigen sub-specialisatie(s). Allen hebben zij goede communicatieve vaardigheden en zij nemen u mee door het hele proces; van prototype tot ontwikkeling en van ondersteuning tot onderhoud van uw applicatie. Wij noemen onze programmeurs ook wel zelf-regisserende software developers.

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien voor welke bedrijven wij al gewerkt hebben. Vertel ons over uw specifieke probleem en wij vertellen u geheel vrijblijvend hoe wij eerdere soortgelijke projecten aanpakten en wat de juiste aanpak is in uw geval. 


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)