augustus 23, 2018

Microsoft Power BI Expert gezocht?

BEL NU: 020 6 254 254

De krachtigste manier van Business Intelligence voor uw bedrijf

 

bron illustratie: microsoft.com

Microsoft Power BI is een krachtige tool voor analyses van data binnen uw bedrijf. Leer de diepere waarden van uw data kennen. Maak analyses en krijg inzichten over uw bedrijf die er echt toe doen. Koppel en importeer gegevensbronnen van ieder formaat of van iedere plaats op één centrale plek. Manipuleer of verrijk deze data en inspireer uw collega’s om zelf een ontdekkingsreis te maken en kansen en opportunities te signaleren.

Creëer stunning reports die overtuigen en dynamisch meebewegen met de brondata. Publiceer deze rapporten vervolgens via internet op alle mogelijke mobiele apparatuur. Laat collega’s inzoomen op trends en laat ze zo hun persoonlijke dashboards ontwikkelen. En dat met geïntegreerde beheer en -beveiliging.

 

Microsoft Excel Power BI expert gezocht? 

Microsoft Excel Power BI maakt grondige analyses mogelijk met bestaande data in uw bedrijf al dan niet gecombineerd met externe data. Er zijn op zichzelf staande softwarepakketten die specifiek gemaakt zijn voor BI doeleinden, maar die integreren niet altijd naadloos met bestaande (Office) pakketten. Met Power BI voor MS Excel heeft Microsoft een volledig transparante manier gecreëerd om analyses uit te voeren en statistieken te verwerken voor de zakelijke markt.

“Laat de kracht van Power BI niet aan uw neus voorbij gaan.”

Het kan net het verschil maken als je op tijd de juiste informatie snel tot je kan nemen. In Power BI maak je dashboards die iedereen met toegang kan bekijken op alle mogelijke mobiele apparatuur. Gegevens liggen dan altijd binnen handbereik.

 

Iedere dag produceren softwaresystemen een waardevolle schat aan informatie. Maar maakt u wel optimaal gebruik van deze data? Onze specialisten kunnen deze data ontsluiten en koppelen met externe data om zo tot interessante inzichten te komen die het verschil maken. Bekijk het stappenplan van Microsoft om zo te beoordelen wat de unieke mogelijkheden zijn van Microsoft Power BI.

“Interesse in Microsoft Power BI gewekt?”

Wij komen graag eens sparren en meedenken wat de mogelijkheden zijn. Geheel vrijblijvend bij u op kantoor. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het onderstaande contactformulier invullen, wij streven ernaar alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.

BEL NU VOOR EEN GOED GESPREK OVER POWER BI: 020 6 254 254


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)