August 8, 2018

BI voor MS Access dag 4 – Informatie

Learn from the pro'sDe meeste bedrijfsprocessen zijn geautomatiseerd en leveren daardoor een schat aan interessante data op. Data zoals adressen, financieel en procesgegevens. De vierdaagse training BI met MS Access gaat over de kracht die MS Access kan leveren om zelf met bestaande data tot interessante Business Intelligence (BI) te komen.Na de eerste drie trainingsdagen wordt het tijd om alles mooi te presenteren en met één druk op de knop beschikbaar te maken. Helemaal handig als de databronnen gekoppeld zijn, dan werken we altijd met de meest recente data. Onze instructeur laat u zien welke rapportage mogelijkheden er zijn in MS Access en koppelt dit programma ook met MS Excel om te laten zien wat de mogelijkheden in MS Access en MS Excel zijn.

Programma & planning

Woensdag 24 oktober 2018
9:00 uur – 16:30
Van der Valk Hotel Breukelen

Ons programma neemt u systematisch door alle belangrijkste data gerelateerd onderwerpen:
✔ Rapport maken in MS Access
✔ Draaitabel (Koppelen data, opzetten draaitabel, spelen met draaitabel)
✔ Grafiek (2D, 3D) (We gaan op onderzoek uit welke grafieken er zijn.)

Na afloop bent u in staat om zelf sprekende en communicatieve rapportages te maken voor managementbeslissingen en learnings over (financiële) processen die in de data opgesloten liggen.

Vereisten

De kennis uit dag 1 Data en dag 2 & 3 ETL is noodzakelijk. Basiskennis over het werken met MS Access en MS Excel is gewenst. Er wordt op een startersniveau met VBA gewerkt in deze training.

Interesse?

Laat uw gegevens achter in het formulier hier onder en ontvang meer informatie over de BI voor Access trainingsdagen.