mei 14, 2019

Office trainingen

officetrainers
Veel werknemers benutten hun Office programma’s niet optimaal. Waardoor er kostbare tijd verloren gaat. Onze Office Trainers bieden uw werknemers op maat gemaakte trainingen.

Trainingen op maat op uw eigen locatie.

Van het eenvoudig uitleggen van de basisfuncties, tot het samen ontwikkelen van een data-warehouse in MS Access. Onze professionals passen de trainingen aan op ieder niveau en elke behoefte op uw eigen locatie.

Microsoft Access

Een database bouwen of aanpassen en daarmee data analyseren en verwerken schrikt veel werknemers af. Met onze trainingen leren uw werknemers stap voor stap de materie te begrijpen en deze krachtige software te gebruiken.

Access BasisAccess Advanced: formulieren en rapportenAccess Advanced: Data analyseren en macro’s

Microsoft Excel

MS Excel heeft alle mogelijkheden in zich om rekenkracht, efficiëntie en structuur in de organisatie te brengen. Onze professionals leggen de werking van alle benodigde functies uit voor ieder niveau.

Excel basisExcel Advanced: formules en functiesExcel Expert: data analyse en rapportages

Microsoft Outlook

Onze cursisten reageren verbaasd als ze MS Outlook echt ontdekken. MS Outlook kan meer dan de basis e-mail- en agendafuncties. Tijdens een training leert u over al de toepassingen van e-mail, contactpersonen, agenda en taken.

Outlook BasisOutlook Advanced: efficiënter en georganiseerd werken + timemanagement

Microsoft PowerPoint

MS PowerPoint is een prachtig hulpmiddel en op het eerste gezicht lijkt het eenvoudig onder de knie te krijgen. Het is echter gebleken dat een korte training MS PowerPoint heel veel tijd en stress kan voorkomen.

Powerpoint BasisPowerPoint Advanced : modellen, sjablonen, externe koppelingen en animaties

Microsoft VBA

Met behulp van VBA is het mogelijk toepassingen te automatiseren en de functionaliteit van de applicatie kan daardoor worden uitgebreid. Een groot voordeel van VBA is dat het opgeslagen kan worden in het document waarop het programma van toepassing is. Dit maakt het verspreiden van de functionaliteit erg eenvoudig. Onze professionals leggen de werking van alle benodigde functies uit voor ieder niveau.

Access VBAProgrammeren in ExcelMacro’s en VBA

Microsoft Word

Een document schrijven in MS Word gaat de meeste goed af. Er gaat echter vaak kostbare tijd verloren bij de opmaak van documenten, het koppelen met externe lijsten of het maken van een inhoudsopgave. Onze experts leggen de werking van de functies uit.

Word BasisWord Advanced

Bespaar tijd en geld.

Bent u op zoek naar een hoge productiviteit van uw werknemers en meer efficiëntie in uw bedrijf? Wilt u voortaan tijd en geld besparen? Denk dan eens aan het leren van:

  • mail merge instellen.
  • programmeren in Visual Basic.
  • databases en software ontwikkelen.
  • alle gegevens koppelen in alle MS Office programma’s.

Wilt u één of meerdere trainingen afnemen? Of wilt u alleen de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.