november 3, 2016

MS Office trainingen

officetrainers
Veel werknemers benutten hun Office programma’s niet optimaal. Waardoor er kostbare tijd verloren gaat. Onze Office Trainers bieden uw werknemers op maat gemaakte trainingen.

Trainingen op maat op uw eigen locatie.

Van het eenvoudig uitleggen van de basisfuncties, tot het samen ontwikkelen van een data-warehouse in MS Access. Onze professionals passen de trainingen aan op ieder niveau en elke behoefte op uw eigen locatie.

Microsoft Outlook

Onze cursisten reageren verbaasd als ze MS Outlook echt ontdekken. MS Outlook kan meer dan de basis e-mail- en agendafuncties. Tijdens een training leert u over al de toepassingen van e-mail, contactpersonen, agenda en taken.

Microsoft Excel

MS Excel heeft alle mogelijkheden in zich om rekenkracht, efficiëntie en structuur in de organisatie te brengen. Onze professionals leggen de werking van alle benodigde functies uit voor ieder niveau.

Microsoft Access

Een database bouwen of aanpassen en daarmee data analyseren en verwerken schrikt veel werknemers af. Met onze trainingen leren uw werknemers stap voor stap de materie te begrijpen en deze krachtige software te gebruiken.

Microsoft Word

Een document schrijven in MS Word gaat de meeste goed af. Er gaat echter vaak kostbare tijd verloren bij de opmaak van documenten, het koppelen met externe lijsten of het maken van een inhoudsopgave. Onze experts leggen de werking van de functies uit.

Bespaar tijd en geld.

Bent u op zoek naar een hoge productiviteit van uw werknemers en meer efficiëntie in uw bedrijf? Wilt u voortaan tijd en geld besparen? Denk dan eens aan het leren van:

  • mail merge instellen.
  • programmeren in Visual Basic.
  • databases en software ontwikkelen.
  • alle gegevens koppelen in alle MS Office programma’s.

Meer informatie over trainingen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.