november 3, 2016

Excel2Actuals

Onze MS Excel Expert koppelt uw Excel-sheet aan actuele data

excel2actuals Excel Expert

 

Excel2Actuals is een op maat gemaakte koppeling tussen MS Excel en uw bestaande software. U krijgt daardoor een totaal en actueel inzicht in de door u gewenste bedrijfsdata.

Budget versus Actuals

Hierbij koppelen onze MS Excel Experts de budgettering in MS Excel aan uw boekhoudsoftware uit bijvoorbeeld Exact of Accountview. U ziet in één overzicht hoe uw bedrijf ervoor staat. Bijvoorbeeld ten opzichte van het voorgaande jaar of ten opzichte van het budged. Of u krijgt inzicht in de ontwikkeling van uw winst/ liquiditeitspositie.

Het resultaat is een perfect werkende MS Excel sheet, toegesneden op uw situatie, waarin een dashboard met alle relevante data is opgenomen.

Excel2Actuals voor Scenarioanalyse

Vanuit bovenstaande data kan ook een scenarioanalyse worden opgenomen. Bijvoorbeeld voor het testen van de omzetstijging/daling in procenten, de impact op de liquiditeitspositie van het wel of niet doorgaan van een deal.

Wilt u ook meer grip krijgen op uw bedrijfsdata? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze MS Excel Experts leggen u graag uit wat Excel2Actuals voor u kan betekenen.