februari 6, 2017

MS Excel Expert

Microsoft Excel Expert gezocht?

Een MS Excel Expert kan voor uw bedrijf veel betekenen

MS Excel is één van de programma’s van Microsoft Office dat vaak wordt gebruikt als rekenprogramma. Denk daarbij aan het automatiseren van repeterende handelingen waardoor er een enorme tijdsbesparing of goed uitziende rapportages en/of -dashboards ontstaan. Of speciale financiële modellen door onze Financials4Excel experts.

In combinatie met de programmeertaal Visual Basic for Applications (VBA) kunt u Excel volledig automatiseren. U komt binnen enkele seconden tot het gewenste resultaat en houdt zo tijd over.

Microsoft Excel Power BI voor Business Analytics

Microsoft Excel Power BI maakt grondige analyses mogelijk binnen MS Excel. Er zijn op zichzelf staande softwarepakketten die specifiek gemaakt zijn voor BI doeleinden, maar die integreren niet altijd naadloos met bestaande (Office) pakketten. Met Power BI voor MS Excel heeft Microsoft een volledig transparante manier gecreëerd om analyses uit te voeren en statistieken te verwerken voor de zakelijke markt. Is Power BI de beste oplossing? Dat hangt ervan af waar je de prioriteiten legt. Er zijn losse pakketten met meer functionaliteit, maar je zult op een gegeven moment die data moet exporteren en publiceren. Microsoft biedt een oplossing die geïntegreerd is in de bestaande programma’s waarmee je tijd zult besparen.

“U kunt een Microsoft Excel Expert inhuren
voor grote en (hele) kleine klussen.”

 

Power BI Workflow

Als je gaat werken met Microsoft Excel Power BI start je in de desktopsoftware of een van de ruim 50 apps die Power BI ondersteunen. Deze data wordt doorgestuurd naar de centrale server waar de informatie van de hele organisatie wordt opgeslagen. Vanuit de centrale server kan de output vervolgens worden verzonden naar de ontvanger. Dat kan intern zijn voor bepaalde personeelsleden en afdelingen, of extern naar klanten en afnemers. De data is wereldwijd beschikbaar via de Cloud en op vrijwel elk apparaat in te lezen. Via de centrale server wordt bepaald wie toegang heeft tot welke informatie.

Voorbeelden

Florijn Business Solutions levert specialisten in het programmeren in MS Excel. Enkele voorbeelden van MS Excel die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd:

  • Liquiditeitsbegroting
  • Boekhouding
  • CRM systeem
  • Complexe financiële rapportages
  • Logistieke administratie
  • Koppeling van Excel aan bestaande software (Excel2Actuals)

Wilt u een MS Excel Programmeur inhuren voor het laten aanpassen van een MS Excel sheet? Of zoekt u MS Excel specialist voor het laten ontwikkelen van een nieuwe omvangrijke Excel sheet met koppeling naar data van bestaande software en complexe dashboarding? Bijvoorbeeld als managementsrapportages of om beslissingen te nemen voor uw bedrijfsvoering? Dan bent u bij Florijn Business Solutions OfficeProfs aan het juiste adres! U kunt telefonische contact met ons opnemen of het onderstaande contactformulier invullen, wij streven ernaar alle vragen binnen een werkdag te beantwoorden.