mei 5, 2017

Microsoft Access

MS Access programmeur gezocht?

De top van alle Nederlandse MS Access Experts onder één dak…

florijn_access_2103

U bent op zoek naar een professionele programmeur in MS Access. Iemand die ontzorgt. Een echte professional die als geen ander weet hoe MS Access werkt en hoe je er snel, effectief en vakkundig in programmeert.

Low maintenance en proven quality

Wij noemen dat ook wel zelf-regisserende-software-ontwikkelaars. Communicatief vaardig en zij begeleiden u in het gehele proces van prototyping tot ontwikkeling en van support tot onderhoud. Onze recruiters zijn zelf ook MS Access/ VBA-programmeurs. Uw garantie voor altijd een perfecte match tussen uw vraag, en ons aanbod.

Lees hier meer over onze werkwijze.


Wat is MS Access?

MS Access heeft meer mogelijkheden dan u denkt.

 

MS Access is één van de programma’s van Microsoft Office waarmee u eenvoudig gegevens in een database kunt beheren. Een MS Access programmeur van Florijn OfficeProfs kan u daarbij helpen.

U kunt bijvoorbeeld voorraden bijhouden, overeenkomsten met uw afnemers documenteren, complexe Customer Relationship Management (CRM) systemen opzetten of orders beheren. Op maat ontwikkelt conform de processen in uw bedrijf. MS Access is onderdeel van de Microsoft Office suite en heeft met de krachtige programmeertaal Visual Basic for Applications (VBA)  (VBA) mogelijkheden om met andere MS Office programma’s te communiceren en gegevens uit te wisselen.

Lees hier meer over onze MS Access.