september 13, 2019

Mendix developer maakt de digitale transformatie van uw bedrijf waar

Werken met Mendix (is een onderdeel van Siemens) zorgt ervoor dat de productiviteit, ten opzichte van de traditionele ontwikkelmethoden tot wel 6 keer hoger wordt (QSM-report)! Onze klanten onderbouwen- en ervaren dit in de praktijk.

Stelt u zich eens voor geen zorgen meer te hoeven maken over syntaxfouten. In de Mendix Modeller wordt direct aangegeven als er iets ontbreekt of verkeerd gaat. Zo kunt u, of de Mendix developer, direct aan de slag met de logica van uw applicatie en heeft u meer tijd voor het bedenken en ontwerpen van uw applicatie.

De voordelen van Mendix

  • Korte ontwikkeltijd d.m.v. vooraf ingebouwde modules & templates.
  • De microflow-visualisatie biedt een overzichtelijk beeld hoe de app functioneert en output genereert.
  • Direct aan de slag met de user-interface (UI).
  • Geen ontwikkeltijd verliezen door de controle of een ingevoerde waarde juist is. Mendix controleert het direct en geeft feedback bij een fout.
  • Door de korte ontwikkeltijd kunnen de ontwikkelkosten worden verlaagd.

Wat Mendix voornamelijk onderscheidt van haar concurrenten is dat het platform de gehele levenscycli van een applicatie geïntegreerd heeft, wat het ontwikkelen maar vooral ook het later doorontwikkelen van een applicatie sterk bevordert. 

Onze Mendix developers zetten de applicatie op en zorgen voor een goede structuur, waarna het doorontwikkelen van de applicatie overgedragen gemakkelijk  overgedragen kan worden aan uzelf of aan een van uw medewerkers. U hoeft geen programmeerkennis te hebben. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw ideeën te ontwikkelen of zoekt u een Mendix developer om uw applicatie te ontwikkelen? Neem contact met ons op. Samen kunnen we de pro’s en de cons bespreken.

BEL NU: 020 6 254 254

Omschrijf in een paar korte zinnen uw softwarewensen. Binnen een dagdeel nemen wij contact op met een oplossing.

De eerste brainstormsessie is gratis en verplicht tot niets. Het geeft een goede indruk wat u kunt verwachten van onze ontwikkelaars in tijd en euro’s.


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)