maart 2, 2021

Access Specialist

U zoekt een Microsoft Access Specialist,  dan bent u bij Florijn aan het juiste adres. Florijn beschikt over een team van meer dan 25 Access Specialisten met allemaal een eigen expertise. Van Financiële MS Access Specialisten, met een achtergrond in finance, tot Business Intelligence– en Power query MS Access Experts. MS Access is nog steeds een zeer populair programma voor het snel ontwikkelen van software en onze MS Access Specialisten kennen alle ins en outs van MS Access. Lees hieronder wat een MS Access Expert van Florijn voor uw business kan betekenen.

Access 365

Zoekt u een MS Access Specialist voor een korte klus?

In veel bedrijven worden MS Access-databases gebouwd door eigen werknemers. Deze werknemers zijn niet voor eeuwig in uw bedrijf aanwezig, waarmee de benodigde MS Access-expertise op enig moment kan ontbreken. Mogelijk ontstaat hierdoor achterstallig werk. Een MS Access Specialist van Florijn kan inspringen om uw MS Access-uitdaging te tackelen, zodat u weer verder kunt met uw werkzaamheden.

Access Expert korte klus

Snel in een korte sprint uw software weer verder helpen. Wij doen het in een handomdraai.

Daarnaast is het mogelijk dat uw eigen MS Access Specialist tijdelijk ondersteuning kunnen gebruiken van een externe MS Access Specialist, die het team complementeert. Het kan, in tegenstelling met aan blijven modderen en uitproberen, uw bedrijfsvoering weer een kickstart geven wanneer u kortstondig een MS Access Expert mee laat denken en werken aan uw uitdaging.

Florijn heeft ook Access Specialist die geschikt zijn voor korte klussen als bijvoorbeeld het reorganiseren van data, rapportages of financiële modellen maken, logistieke administratie verzorgen, MS Access aan bestaande software koppelen, MS Access overzetten naar een webapplicatie in de cloud, processen automatiseren of het bouwen van overzichtelijke dashboards. De opties in MS Access zijn nagenoeg eindeloos en een MS Access Expert van Florijn helpt u weer op weg met het uitvoeren van een korte klus.

Zoekt u een MS Access Specialist  voor een langer project?

Het komt veel voor dat bedrijven een MS Access Specialist nodig hebben voor een langere periode. Zo worden wij gebeld om een passende MS Access Specialist aan te leveren die de transitie van oude- naar nieuwe systemen kan leiden tijdens een bedrijfsverandering of overname. Wanneer deze projecten meer mankracht vereisen is het een meerwaarde dat onze MS Access Specialist op elkaar ingespeeld zijn.

Een Access Expert biedt oplossingen

Samen met uw en ons team aan goed werkende MS Access software bouwen…

Van het oude systeem intact houden en voorzichtig overgaan op een nieuw systeem en het berekenen van de waarde van bedrijfsportefeuilles tot het ten aller tijde aanwezig zijn voor troubleshooting; onze MS Access Experts zijn u van dienst tijdens langere projecten.

Heeft u ad-hoc een MS Access Expert nodig?

Nu een MS Access Expert nodig? Bel ons meteen op 020 6 254 254.Soms komt het voor dat er direct iets opgelost moet worden. Het kan niet wachten en moet meteen worden aangegrepen. Bel ons zo snel mogelijk en wij zorgen dat een van onze MS Access Experts binnen no time bij u op de stoep staat. Met deze hulplijn achter de hand bent u in spoedgevallen altijd verzekerd van een MS Access Expert.

Access-training van een MS Access Expert van Florijn

Als MS Access Experts weten wij als geen ander hoe handig het is om goed in MS Access te kunnen werken. De eigen administratie (kunnen) doen, processen in kaart brengen, belangrijke gegevens ordenen of zelfs met Query en andere krachtige BI Tools leren werken; zelf MS Access-vaardig worden is waardevol voor uw bedrijf. Daarom organiseren onze MS Access Experts graag van tijd tot tijd MS Access-trainingen voor uw bedrijf, zodat u zelf of uw werknemers straks diverse MS Access-uitdagingen kunnen tackelen.

Access Expert op locatie als trainer

We trainen op uw locatie en behandelen de stof waar u nu behoefte aan heeft…

MS Access-training van een MS Access Specialist op locatie

Een organisatie heeft vaak specifieke leerwensen. Daarom sturen wij ook MS Access Experts naar bedrijven om MS Access-trainingen op maat te geven. Zo kan een MS Access-uitdaging gericht worden behandeld en worden werknemers empowered om vraagstukken aan te kunnen pakken.

Neem nu contact op

access

Heeft u een specifieke vraag of wens, bevindt u zich in een knelpunt of wilt u simpelweg even brainstormen? Contact ons vandaag nog op 020 6 254 254 of

Mijn naam is Aernoud Florijn en samen met ons recruitment team en onze specialisten staan wij klaar om ieder probleem in MS Access snel en efficient op te pakken. Bel vandaag nog en ontvang snel een vrijblijvende en op maat gemaakte aanbieding. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op. Het verplicht tot niets!


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)