juli 19, 2018

Google Apps Script Programmeur gezocht?

BEL NU: 020 6 254 254

Google App Scripts

U bent op zoek naar een professionele Google Apps Script programmeur. Iemand die u ontzorgt; een echte professional die als geen ander weet hoe Google Apps Script werkt en hoe je er snel, effectief en vakkundig in programmeert? FLORIJN heeft de beste developers al gevonden en ze kunnen snel voor u aan de slag. 

Google Apps Script (GAS) is een krachtige programmeertaal voor alle programma’s uit de G Suite van Google. 

Google Apps Script Programma's

Wat VBA is voor MS Office, is Google Apps Script de programmeertaal die ingezet kan worden om het maximale uit de G Suite te halen. Laat programma’s als Spreadsheets, Documenten en Mail samenwerken en geautomatiseerde taken uitvoeren.

Wat betekent dit in de praktijk: het is een programmeertaal waar door middel van kleine programma’s aangepast gedrag wordt uitgevoerd dat verder gaat dan de standaardfuncties van Google Apps. De code wordt opgeslagen en uitgevoerd op de servers van Google.

De drie voordelen van Google Apps Script:

  1.  VOLLEDIG BESCHIKBAAR MET EEN GRATIS GMAIL ACCOUNT

  2. SNEL EN MAKKELIJK TE IMPLEMENTEREN

  3. IN DE CLOUD DUS WERELDWIJD TE GEBRUIKEN

SNEL EEN IMPACTANALYSE IN TIJD EN EURO’S?

BEL NU: 020 6 254 254

Omschrijf in een paar korte zinnen uw softwarewensen. Binnen een dagdeel nemen wij contact op met een oplossing.

De eerste brainstormsessie is gratis en verplicht tot niets. Het geeft een goede indruk wat u kunt verwachten van onze ontwikkelaars in tijd en euro’s.


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

REFERENTIES


De koppeling tussen Stadsdeel Oost en Florijn Business Solutions was goed op elkaar afgestemd en de verwachtingen zijn over en weer goed gemanaged.”

Ilan Stoelinga
Projectleider buurtbegroting
Gemeente Amsterdam Stadsdeel Oost

nordemann Florijn Business Solutions understands business reality and is able to deliver within acceptable costs. I can personally recommend Florijn Business Solutions to anyone who wants IT projects to be delivered in time while keeping costs within acceptable levels.
Ben Nordemann
Executive Director
Vital20

rvdhDe samenwerking met Florijn Business Solutions heb ik als uitermate plezierig en professioneel ervaren. Het team is in staat goed te luisteren om vervolgens de business wensen te vertalen in oplossingen. Zij stemmen tijdig af en zoeken continue de samenwerking op. Fijne collega’s!”
René van der Heijden
Sr. Financial Controller
Achmea Hypotheekbank


SUPER! Jullie zijn wel heel ver gekomen zeg, wat een enorm mooi stuk werk hebben jullie geleverd, mijn complimenten. Ik ben diep onder de indruk van jullie prestaties. Met dit concept kan ik mijn chef onder ogen komen 😉 ”

Richard 
Asset Management Consultancy
Stork