september 18, 2019

Op zoek naar een Google Apps Script Programmeur?

BEL NU: 020 6 254 254

Google App Scripts

Google Apps Script

Google Apps Script is een ontwikkelplatform waarmee je snel en eenvoudig scripts en kleine applicaties kunt maken die geïntegreerd kunnen worden met G Suite. Wat kun je doen met Apps Script?

  • Schrijf codes in JavaScript en heb toegang tot ingebouwde bibliotheken voor G Suite-applicaties zoals Gmail, Agenda, Drive en meer.
  • Je hoeft niets te installeren: er is een code-editor beschikbaar in je browser en je scripts worden uitgevoerd op de servers van Google.
  • Je hoeft je geen zorgen te maken over complexe onderwerpen, zoals beveiliging en toegangsrechten voor gegevens, aangezien het platform dit voor je afhandelt.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Google Apps Script

Google Apps Script Programma's

En bijbehorende Google Apps Script Programmeur

Google Apps Script is “het stokpaardje van automatiseren” in Google Cloud. Alles wat je herhaaldelijk doet in Gmail, Calendar, Docs of Sheets kunnen wij automatiseren. En snel ook!

Worden er in jouw bedrijf ook dagelijks dezelfde handelingen uitgevoerd? Dan kunnen wij dit automatiseren. Anders dan bij Microsoft Power BI, wat vooral relevante gegevens inzichtelijk maakt, zijn alle diensten van Google direct programmeerbaar met Google Apps Script. Dit betekent dat alles wat je in Google doet, automatisch kan en helemaal aangepast aan jouw specifieke wensen en eisen. We geven een paar voorbeelden:

Een automatisch incassobureau met Ideal knop

Je wilt duizenden klanten een persoonlijke PDF sturen met vooringevulde naam, adres en functie. Of misschien een automatische betalingsreminder op basis van een spreadsheet. Uiteraard met direct de juiste Ideal-link erin.

Detecteer klachten sneller

Met kunstmatige intelligentie kan de toon van e-mails automatisch gedetecteerd worden. Je krijgt dan direct een e-mail of sms als een klant een klacht heeft. Je kan dan binnen een minuut al terugbellen!  

Een klantensurvey op je site 

Alles wat je weten wilt van je klanten, kan je gewoon uitvragen op basis van een spreadsheet. Of dat mensen op je site een formulier invullen en daarna automatisch een mailtje ontvangen, scores bijhouden en weergeven in een mooi dashboard. Alles kan met Google Apps Script.

Automatische vertalingen (ook gesproken)

Werk je internationaal? Dan kan elke e-mail automatisch een Engelse vertaling meekrijgen. Of een vertaalknop als dat handiger is. We kunnen er zelfs een gesproken tekst van maken, voor werknemers die slecht kunnen zien of lezen.

Om maar een paar dingen te noemen. Want alle diensten van Google (dus ook YouTube) zijn programmeerbaar en te combineren. De mogelijkheden zijn daarmee eindeloos. Eigenlijk is dit de regel: alles wat je (ingelogd) in google doet, kan je automatiseren. 

Wil je ook profiteren van de voordelen van Google Apps Script? Onze Google Apps Script Programmeurs helpen je graag verder.

BEL: 020 6 254 254

Als je in een paar zinnen omschrijft wat je zou willen met jouw software, komen wij binnen een dag bij je terug met een oplossing. Gratis en voor niets. 

We kunnen er ook een brainstormsessie aan koppelen. Deze is uiteraard ook gratis en verplicht tot niets. Maar het geeft wel een heel goede indruk van wat je kunt verwachten van onze ontwikkelaars in tijd en euro’s.


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)