september 18, 2019

Google Apps Script Programmeur gezocht?

BEL NU: 020 6 254 254

Google App Scripts

Google Apps Script

Google Apps Script is een ontwikkelplatform waarmee u snel en eenvoudig scripts en kleine applicaties kunt maken die geïntegreerd kunnen worden met G Suite. Wat kunt u doen met Apps Script?

  • Schrijf codes in JavaScript en heb toegang tot ingebouwde bibliotheken voor G Suite-applicaties zoals Gmail, Agenda, Drive en meer.
  • U hoeft niets te installeren: er is een code-editor beschikbaar in uw browser en uw scripts worden uitgevoerd op de servers van Google.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over complexe onderwerpen, zoals beveiliging en toegangsrechten voor gegevens, aangezien het platform dit voor u afhandelt.

Google Apps Script kan worden gebruikt om verschillende applicaties te maken, van chatbots tot web-apps.

Google Apps Script Programma's

U kunt add-ons bouwen om Google Spreadsheets, Documenten, Presentaties en Formulieren uit te breiden.

Add-ons zijn aangepaste uitbreidingen van G Suite toepassingen zoals Gmail, Google Spreadsheets en Google Documenten. Add-ons worden gebouwd met behulp van Apps Script – een rapid application platform op basis van JavaScript waarmee u snel en eenvoudig applicaties kunt bouwen.

De voordelen met het werken van add-ons:

  • Voeg aangepaste functionaliteit toe aan G Suite-applicaties zoals Gmail.
  • Boost your workflow efficiency when working with G Suite.
  • Gebruik Apps Script-services om eenvoudig gegevens tussen Google-applicaties te beheren en te verplaatsen.
  • Maak verbinding met niet-Google-services binnen G Suite-applicaties, zodat u gegevens van die services kunt ophalen of uploaden naar en van G Suite.
  • Maak aangepaste interfaces (zijbalken, menu’s en dialoogvensters) die worden weergegeven in de G Suite-toepassing die door de add-on wordt uitgebreid, waardoor de gebruiker niet meer hoeft te schakelen tussen browsertabs wanneer hij met meerdere toepassingen werkt.

Wilt u gebruik maken van Google Apps Script maar weet u niet hoe het in de praktijk werkt? Profiteer van de voordelen van Google Apps Script. Wij helpen u graag verder.

BEL NU: 020 6 254 254

Omschrijf in een paar korte zinnen uw softwarewensen. Binnen een dagdeel nemen wij contact op met een oplossing.

De eerste brainstormsessie is gratis en verplicht tot niets. Het geeft een goede indruk wat u kunt verwachten van onze ontwikkelaars in tijd en euro’s.


Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)