Training Power BI & Power Query

Training Microsoft Power BI & Power Query by Henk Vlootman

JIJ BENT UITGENODIGD!

21 & 22 November 2018

De weg naar de derde business revolutie is begonnen. Als programmeur moet je jezelf continu ontwikkelen. Zo garandeer je onderscheid en heb je meer inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. Wie met de tijd meegaat, is bij voorbaat een winnaar. En wij hebben een winnaarsmentaliteit.

Trek je developersjasje maar aan, want het is tijd om informatie te winnen!

 

Florijn Business Solutions organiseert een tweedaagse Microsoft Power BI & Power Query training in het luxe 4 sterren Hotel Van Der Valk in Breukelen.

Henk Vlootman, de guru specialist van Microsoft Power BI en Power Query, blogger, adviseur, trainer, spreker en auteur van 4 boeken, gaat jou een tweedaagse training geven over het werken met Business Intelligence. Dit is een unieke kans die je zeker niet mag missen.

Microsoft Power BI heeft verschillende tools die gebruikt kunnen worden. Hierbij horen de BI tools, Power Query en PowerPivot tussen de nieuwste tools die je kunt gebruiken. Je leert met de Power BI tools om dieper in gegevens te graven en verbanden te vinden door middel van snelle metingen, groeperingen, prognoses en clustering. Ook ga je de effectiviteit leren van de overstap naar Power BI desktop. Door middel van een live demonstratie van PowerBI.com en interactieve discussies weet jij straks welke stappen je kunt zetten om hier actief op in te spelen.

Mis het niet en meld je nu aan voor de Microsoft Power BI & Power Query Training!

 

Hoeveel kennis bezit jij over Power BI & Power Query? Tegen welke vraagstukken loop jij aan bij Power BI & Power Query? Laten we elkaar helpen. Laat een bericht achter en wij zoeken samen naar een oplossing!

Write a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente blogberichten