mei 15, 2019

BI consultant

BI consultant – Technologische ontwikkelingen lijken sneller te gaan dan ooit. Dat geldt ook voor Business Intelligence (BI). BI krijgt meer ‘brains’ zeggen wij bij Florijn wel eens. Automatisering binnen de bedrijfsprocessen klinkt dan ideaal. Niemand vindt het leuk om repeterend werk te doen dat net zo goed door een computer te doen is. Finance-medewerkers en data-analisten willen in een handomdraai rapportages kunnen maken. Zij willen hun tijd besteden aan uitdagende opdrachten en -projecten. Gelijk hebben ze want hoe meer informatie en analyses u heeft over uw bedrijfsprestaties, hoe meer u kunt besparen en kansen kunt benutten.

Maar waar haalt u de perfecte BI consultant vandaan? Bij Florijn Business Solutions natuurlijk. Onze consultants werken vooral in de financiële sector, gezondheidszorg en industrie. Ze zijn landelijk en direct inzetbaar.

U heeft de juiste mensen nodig om aan de rapportagebehoefte van het management te voldoen. De Business Intelligence consultant moet ervaring hebben in de BI tools, kent de Power BI dashboard uit zijn hoofd en kan handige visuals maken voor het management. De onderstaande dashboard kunnen wij ook voor uw bedrijf maken. Zulke dashboards maken het mogelijk om real-time bedrijfsprocessen in de gaten te kunnen houden.

BI consultants

Onderweg naar succes

Florijn Business Solutions heeft de beste Nederlandse Business Intelligence consultants in huis. U kunt kiezen tussen medior en senior expertise. Weet u niet welke consultant u nodig heeft? Ook hierin kunnen wij u helpen. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek praat Aernoud Florijn graag met u verder over de mogelijkheden.

Zullen we een afspraak maken? Neem contact op met Florijn of vul het onderstaand formulier in.


    Hoe bent u bij ons terecht gekomen?(*)