Power BI Programmeur
Laat bedrijfsdata spreken
Om slimmer Beslissingen Te Nemen.

Premier League BI-Consultants

Neem beslissingen op basis van uw eigen bedrijfsdata.

 

Maak kennis met de kracht van het Microsoft Power Platform. Waaronder:

 

 • Power BI
 • Power Apps
 • Power Automate
 • Power Virtual Agents

 

Al met al functioneren deze tools als één oplossing, om specifieke bedrijfsdoelen te bereiken.

 

Hoe? Met Power BI gaan we de data in uw bedrijf analyseren. Denk aan tientallen jaren data in allerlei systemen: een waardevolle schat aan informatie. We combineren die data bijvoorbeeld met externe data om zo zaken aan het licht te brengen die u anders zeker over het hoofd ziet.

 

De uitkomsten zetten we in een handig en goed bereikbaar online dashboard om daarmee een soort  zelfbedieningsmentaliteit onder uw medewerkers te creëren om die data, en dus bedrijfsprocessen, beter te begrijpen. Uw klanten worden zo beter bediend. En u weet waar dat toe leidt. 😉

Laten we uw project bespreken


Zullen we uw Business Intelligence idee eens samen bespreken?
Kost niks. Vul snel onderstaand formulier in. Aan de slag!

  Onze Power Platform Deliverables:

  Microsoft Power Platform

  BI: Succesvolle transities van spreadsheet-, naar Power BI-analyses

  APPS: Maak handige apps die het dataproces ondersteunen

  AUTOMATE: We automatiseren handmatige workflows; dat is tijdsbesparend en voorkomt fouten

  VIRTUAL AGENTS: Ontwikkel virtual agents voor een optimale klantervaring

  Onze Power BI-services 

  Laten we eens vrijblijvend sparren wat de mogelijkheden zijn.

  Onze services lopen uiteen van advies, ontwerp tot ontwikkeling, implementatie, training en support.

  U krijgt daarmee waardevolle inzichten waarmee u verder kan.  Win Win toch?

  icon-1
  Power BI adviezen

  Van een verkennend gesprek tot een diepgaande analyse welke data beschikbaar is, van welk datatype, hoe het datamodel er uit ziet, en alle afhankelijke processen er omheen.

   

  Ons team ontwikkelt op maat een professioneel high-level ​​strategie om ​​Power BI op hoog niveau te implementeren.

  icon-2
  Power BI integratie

  Het bouwen van een Power BI rapportage is één. Maar deze volledig integreren in het bestaande netwerk is twee. Onze experts creëren een probleemloze integratie van Power BI in het IT-framework van onze klant. Implementatie, Integratie en Educatie. Drie pijlers voor een succesvolle start van elk BI-traject.

  Ontwikkelen van Bots

  Bots? Ja die handige chatvensters die vanzelf terug chatten terwijl er geen operator aan te pas komt. Die maken we efficiënt voor uw business met Microsoft POWER Virtual Agents. Uw service-level schiet  omhoog. Maar de beschikbaarheid van uw medewerkers ook. Win Win!

  Dashboard-In-Een-Dag

  Twijfel om zelf een Power BI Dashboard te bouwen of om het te laten doen? Volg onze voordelige Dashboard-In-Een-Dag training. In twee of drie dagdelen maken we samen een werkend dashboard met uw eigen bedrijfsdata.

   

  Veel elementen in het ontwikkelen komen voorbij en dat geeft een goede basis om te zelf oordelen of het een eigen productie wordt of dat u liever één van onze experts aan het werk zet. Klik hier voor alle informatie over Dashboard-In-Een-Dag.

  Power Platform Implementatie

  We hebben uitstekende MVP (Most Valuable Professional) specialisten in huis voor de implementatie van Power BI, Power Apps, Power Virtual Agents en Power Automate. Waarmee alles aan elkaar geknoopt een super Power Platform wordt.

   

  En zo is het ook door Microsoft bedoeld!

  Other managed services

  Last but not least. Geniet van onze uitgebreide beheerservices zoals administratie, helpdesk, afhandeling van gebruikersverzoeken met de vereiste integratie en 100% gegevensbeveiliging.

   

  Overtuigd? Bel vandaag nog met Martijn Wijnen op 020-625 254. Of vul het formulier in op deze pagina.

  Ons team weet alle voordelen van Power BI te benutten.

  Als Microsoft-partner bieden we Power BI-diensten aan als onderdeel van het Microsoft Power Platform landschap. We hebben daarvoor een breed scala aan professionals in huis. Dus van alle markten thuis.

   

  Alles begint altijd met een idee. Vertel ons uw idee, wij vertellen u wat er allemaal kan. Vrijblijvend en altijd leerzaam.

  Database Management

  Ons team van professionals is bedreven in het verwerken en gebruiken van gegevens uit verschillende (cloud)databases waaronder Microsoft SQL, ORACLE, IBM Netezza, SAP 4HANA, PostgreSQL.

   

  Noem een databron, en wij vertellen u de mogelijkheden hoe we die kunnen ontsluiten in een slim BI Dashboard.

  Enterprise Data

  Business Intelligence dient te worden embed in de juiste enterprise-informatiearchitectuur. Onze specialisten helpen met bewezen implementatietechnieken voor een snellere overgang naar het Power Platform en Power BI.

  Procesautomatisering

  Power Automate voor procesautomatisering. Stop met het zelf worstelen door elke periode een set van handelingen te moeten herhalen om tot een bepaald eindresultaat te komen. Florijn heeft een team van zeer bedreven experts die deze handelingen omzetten in een procesautomatisering.

   

  Daarbij gebruiken we verschillende tools om automatisch een koppeling te leggen met andere software. Dat noemen we ook wel API’s zoals .NET API, Javascript API, ARMREST API en tot slot, en vooral, Power BI REST API’s. Onthoud maar dat het voor het automatisch opvragen van gegevens is. 😉 Werkt als een trein en scheelt een boel repeterende handelingen.

  Systeembeheer

  We bieden een ondersteuningssysteem en beheer op IT- en gebruikersniveau. Daarnaast controleren we ook de governance van het bestaande Power BI-systeem.

  We helpen bedrijven om ruwe data om te zetten in inzichten.

  Waarom voor Florijn kiezen voor Power BI?

  Wij bedienen al sinds 1998 onze klanten met de beste professionals op de juiste plek. Sinds 2015 hebben we een enorme ervaring opgedaan als leverancier van business intelligence-oplossingen. Het is onze missie om voor elke vraag de meest perfecte oplossing te vinden. Met een specialist, een team tot aan een eigen Florijn-afdeling binnen uw eigen bedrijf.

   

  Voorbeeld van een Power BI Dashboard

  Een mooi voorbeeld hoe een werkend dashboard power BI er uit kan zien.

  Samen met u ontwikkelen we de beste presentatiemogelijkheden,

  Klik hier om zelf dit dashboard live uit te proberen.

  Power BI – stapsgewijze implementatie met Microsoft oplossingen

  We streven ernaar om steeds de nieuwste Power Platform-mogelijkheden te bieden voor onze klanten. Ons team van Power Platform experts leert en ervaart continue de laatste trends en ontwikkelingen.

  1. High Level Business Analyse

  We beginnen het liefst met het uitvoeren van een grondige gegevens- en bedrijfsprocesaudit. Daarna bedenken we een sterke strategie die werkt voor uw vraag. Het zo ontstane strategisch plan wordt gebruikt om de Power BI rapportages (maar ook uw collega’s) naar de nieuwe IT-omgeving te verplaatsen. Doorspekt met sprekende dummy schermen of Proof of Concepts (POC) om de effectiviteit in een vroeg stadium aan te tonen.

   

  We gaan bestaande en nieuwe bedrijfsprocessen met de nieuwste technologieën integreren. Stap voor stap, of in één keer. De keuze is aan u.

  2. Agile Development

  We ontwikkelen in heldere sprints en corrigeren onze route gaandeweg. Daardoor zullen er minder problemen zijn met de gebruikersacceptatie als de software gereed is en is het resultaat bij oplevering niet meteen out-dated.

  Bijkomend voordeel is dat we gaandeweg de prestaties verbeteren en daarmee de kosten kunnen optimaliseren.

  Zie het als een proven concept software development technology.

  3. Implementatie

  Hier verplaatsen we de Power Platform tooling naar zijn nieuwe IT-omgeving. Bovendien zorgen we ervoor dat aan alle productie- en technologiebehoeften wordt voldaan. Denk aan afhankelijkheden met andere software.

   

  We volgen bij elke stap een vooraf strategisch en goedgekeurd plan om de overgang soepel en gemakkelijk te houden. Alle stakeholders aan boord.

  4. Support en doorontwikkelen

  Na oplevering bieden we 100% ondersteuning. Denk aan op maat gemaakte trainingen door Florijn Academy. Maar ook als uw nieuwe tooling plotseling anders reageert dan verwacht. We zijn 24 x 7 beschikbaar. Remote of on-site. U krijgt een op maat gemaakt Service Level Agreement waar u op kunt rekenen.

  Als klant kunt u met een gerust hart de nieuwe tooling zijn werk laten doen in uw organisatie en uw concurrent een slag voor zijn.

  Florijn App & Web Solutions werkt met verschillende Microsoft frameworks, apps en services

  We zijn trots om met zo veel Microsoft-oplossingen te werken:

  Core business Process

  Microsoft Dynamics

  BizTalk Services

  Microsoft .Net

  Workplace modernization

  Yammer

  Planner

  My Analytics

  Workplace Analytics

  Data Intelligence and AI

  Visio

  Publisher

  MS Access

  SQL server

  Power Platform

  Microsoft AI

  Applications and Infrastructure

  Microsoft Azure

  SharePoint

  Project Management

  Microsoft 365

  Als u specifieke vragen heeft die onmiddellijk moeten worden beantwoord, kunt u ons bellen op

  +31 (0) 20 6 254 254

  of schrijf ons

  info@florijn.com

  Samen Power BI Rapportages bouwen?


  Zullen we uw Business Intelligence idee eens samen bespreken?
  Kost niks. Vul snel onderstaand formulier in. Aan de slag!