Power BI
Dashboard
In-een-Dag
Zelf aan de slag met eigen bedrijfsdata

Maak zelf een Power BI-dashboard-in-een-dag.

Bouw samen met onze professionals. 

 

Als manager of ondernemer is het enorm belangrijk om grip op de zaken te houden. Uw beschikbare bedrijfsdata speelt daarbij een cruciale rol. De meeste organisaties zijn zich ervan bewust dat er veel data beschikbaar is, alleen wordt er nog weinig gebruik van gemaakt. Dat kan anders.

 

Met Florijn’s ‘Power BI-dashboard-in-een-dag’ traject gaat u met één van onze professionals zelf aan de slag met uw eigen bedrijfsdata in Power BI. Samen een werkend Power BI-dashboard maken met nuttige en overzichtelijke rapportages die u meteen online met collega’s kunt delen. Win Win. Hierdoor houdt u grip op de zaken en weet wat mogelijk is met Power BI.

‘Florijn’s Power BI-dashboard in een dag’:

Vaststellen wat voor dashboard we gaan bouwen

Het selecteren van uw data probleem of potentiële verbetering

Het bouwen van het datamodel

Het maken van de benodigde meetwaarden

Het visualiseren van de data in rapportages

Het veilig online publiceren voor uw werknemers/collega's

Ja, ik wil een Power BI-dashboard

Vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact op.

  De voordelen van een Power BI-dashboard

  icon-1
  Maak effectievere beslissingen

  Voorafgaand aan het traject gaan we samen met u kijken welk probleem binnen uw organisatie geschikt is voor verbetering en met Power BI efficiënt opgelost kan worden. Doordat we samen aan de gang gaan met uw data, krijgt u hier snel beter inzicht in, met mooie rapportages als uiteindelijk resultaat. Hierdoor kunt u direct betere beslissingen maken op basis van feiten.

  icon-2
  Zelf ervaring opdoen met Power BI  

  Het ‘Florijn Dashboard in één dag’ traject biedt bedrijven op een laagdrempelige manier om in aanraking te komen met Power BI. Door te werken met eigen bedrijfsdata, ziet u gelijk de mogelijkheden die Power BI kan bieden voor uw organisatie.

  Leren door het zelf te doen

  Door zelf aan de slag te gaan met Power BI geven wij ondernemers/managers de kans om zelf het principe van Power BI in de vingers te krijgen. Met als gevolg dat u makkelijker meepraat over datagerelateerde vraagstukken. Ten slotte heeft u bij eventuele uitbesteding van werkzaamheden, meer kennis van zaken en ideeën over de implementatie van Power BI.

  Power BI Dashboard in een dag

  Dashboard-in-een-dag bestaat uit 2 dagdelen in verschillende, (remote), 1-op-1 sessies met een Power BI-expert van Florijn. Tussentijds kunt u zelf doorwerken en leren. Samen bepalen we de interval tussen de sessies. Het resultaat is (uw eigen) maatwerk en online gepubliceerde Power BI Dashboard met eigen bedrijfsdata. De kosten zijn slechts €1.250,- incl. onze voorbereiding en excl. BTW.

   

  Pak vandaag nog de telefoon en bel met onze Power BI ‘enthusiast’ Martijn Wijnen. Hij bespreekt graag de mogelijkheden en wat Power BI voor uw organisatie kan betekenen. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Dát is de kracht van Power BI.

  +31 (0) 20 6 254 254

  martijn@florijn.com

  Ja, ik wil een Power BI-dashboard

  Vul onderstaand formulier in. We nemen snel contact op.