Over ons

Waarom kiezen voor Florijn?

Florijn AWS is niet de enige IT-dienstverlener. Er is keuze genoeg. Waarom Florijn? Zeker als het gaat om complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken, als je een vraagstuk snel wilt oplossen, waarbij kwaliteit voorop staat. Florijn is opgericht in 1998. Begonnen als specialist in het onderverhuren van MS Office ontwikkelprofessionals, nu 22 jaar later uitgegroeid tot een multinationale dienstverlener op het gebied van softwareontwikkeling.

“Als vanzelfsprekend verlengstuk van onze organisatie nemen zij projecten aan waarvoor intern eigenlijk geen ruimte is, maar die op een zeer professionele manier moeten worden afgerond.”

Bob Mantel, Business projectleider, TenneT TSO

4 Redenen om voor Florijn te kiezen

 • Als u het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen…
  Bij Florijn kunt u erop vertrouwen dat we onze beloftes nakomen. Door onze middelgrote omvang kunnen we dat waarmaken. Ons bedrijf is groot genoeg om grote projecten aan te kunnen, maar is tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en flexibiliteit.

 

 • Als u gegarandeerd resultaat wilt voor complexe en bedrijfskritische softwareproblemen.
  Als het echt complex wordt, ben je bij Florijn aan het juiste adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeschakeld als het voor anderen te ingewikkeld wordt of als projecten mis dreigen te gaan.
 • Kennis van uw markt
  Als je technische oplossingen ziet als een tool om je bedrijf te innoveren, dan is technologie voor Florijn nooit een doel op zich. Daarom kijken wij altijd verder en verdiepen ons in uw bedrijf en specifieke situatie. Het resultaat zijn innovatieve en branchespecifieke oplossingen.

 

 • Als u ook in een slecht economisch klimaat op uw leverancier wilt kunnen vertrouwen
  Florijn staat sinds de oprichting in 1998 in het zwart. Wij zijn ervan overtuigd dat deze onafhankelijkheid voor u een garantie is voor continuïteit.