Cloud diensten

We hebben een diepgewortelde passie voor Cloud-technologie. Niet vanwege de technologie zelf, maar vanwege de enorme impact.

Preferred Supplier voor oplossingen

Preferred supplier voor geavanceerde, hoogwaardige softwareoplossingen binnen het bedrijf.

Gelaagd applicatiebeheer

Florijn levert een krachtige software-ontwikkelmachine in een reeks gelaagde disciplines tussen uw bedrijf en ons development team.

FLORIJN heeft het nieuwe veilingplatform van TenneT ontwikkeld dat bijdraagt ​​aan de energietransitie

 

Voor netbeheerder TenneT heeft Florijn App & Web Solutions een intelligent en krachtig veilingplatform ontwikkeld. Het platform ging op 1 september live en helpt vanaf die datum meerdere leveranciers van elektriciteit en energie om hun capaciteit op de veiling te brengen. Dat houdt onder meer in dat het voor de leveranciers van wind- en zonne-energie gemakkelijker wordt om hun capaciteit te veilen. En voor Tennet om deze op beste, goedkoopste en snelste manier in te kopen. Zie video …

Lees ook in onze blogpost (NL)

 

https://www.tennet.eu/news/detail/changes-in-contracting-incident-reserve-and-regulating-power/

Onze missie

Op basis van hechte, langdurige klantrelaties en continu hoge serviceniveaus, is het onze missie om onze klanten in staat te stellen de nieuwste informatietechnologieën effectief te gebruiken om hun activiteiten te stroomlijnen, hun prestaties te bewaken en te verbeteren en zo uiteindelijk hun concurrentievermogen binnen de door hen gekozen markten te versterken.

Over ons

A Startup Theme Like No Other

Klanten die u voorgingen over ons

Voor vragen bent u altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen.