februari 15, 2019

Kennissessie MS Access en Security

Exclusief voor de programmeurs van Florijn!

We hebben altijd een luisterend oor voor jullie, onze programmeurs. Wij hebben het verzoek gekregen om kennissessies te organiseren omtrent Microsoft Access.

De eerste informatieve kennissessie van 2019 gaat van start op 21 februari aanstaande met Gideon ter Maat. Gratis, inclusief een lekkere hap vooraf en een netwerkborrel na.

Helemaal Florijn!

ms access en security

Onze specialist is zijn carrière begonnen als software-ontwikkelaar en is inmiddels projectleider bij Giant Europe Manufacturing. Zijn focus ligt op het ontwikkelen van (veilige) MS Access applicaties en Business Intelligence. Ook is hij eigenaar van EZ Access, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van standaard Microsoft producten.

Waar gaan we het deze avond over hebben?

Tijdens deze exclusieve kennissessie krijg je ideeën over hoe je op een veilige manier met MS Access omgaat. Gideon ter Maat ontwikkelt sinds 1997 MS Access applicaties en heeft aantoonbare kennis en ervaring met betrekking tot security. Hij gaat je vertellen wat een “Drie stappen architectuur” is en hoe je het kan gebruiken met je eigen MS Access database.

Wees er snel bij, want VOL=VOL.

Programma en Planning

Donderdag 21 februari 2019

18:00 uurOntvangst met soep en broodjes
18.45 uurBegin kennissessie
21.00 uurEinde programma, netwerkborrel

Locatie

Reinaert de Vosstraat 13, 1055CL in Amsterdam. Parkeren: is betaald, maar kan makkelijk hier in de straat.

Interesse?

Laat je gegevens achter in het formulier en meld je snel aan.